Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Şimdide Mondragon sesleri
Alt 01.12.2010, 03:16   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Şimdide Mondragon sesleri

Ara transfer dönemi yaklaştıkça Sivasspor için yeni isimlerde söylenmeye devam ediyor..
Sivas kamuoyunda,Fenerbahçe'den Bilica ve Gökhan Ünal ile Eskişhirspor'dan Adem Sarı'nın isimleri uzun süredir konuşulurken,bu isimlere son olarakta Galatasaray'ın eski kalecisi ve şu anda Almanya futbol hayatını sürdüren Mondragon eklendi.
Bu isimlerle Sivasspor'un görüştüğü yönetim tarafından henüz doğrulanmazken,özellikle Bilica ve Gökhan Ünal'ın devre arasında Sivasspor'a imza atacağı söyleniyor.

Hürdoğan

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Şimdide Mondragon sesleri
Alt 01.12.2010, 03:21   #2
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komikAdı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.12.2010, 15:08   #3
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunlar şimdilik söylenti,herkezin kulağına bazı isimler geliyor tabi ama önemli olan devre arasında basın karşısına kimlerin çıkarılacağıdır. Daha ligin ilk yarısı bitmeden bu haberlerin çıkması hoş değil ama bu söylentilere takılmak da şu an lüzumsuz. Zaten yönetim 39 yaşını doldurup 40 yaşına dayanmış Mondragon'u alacak olması bana göre son derece komikAdı geçen isimlerden bizleri en çok heyecanlandıran ise şüphesiz Blica olacaktır.
Sevgili gardaşım sizlere kesinlikle katılmıyorum... Kaleci için yaş önemli değil, kondisyon mu gerek? Hız mı gerek? Rüştü 37 yaşında Barselona aldığında 32 yaşındaydı eğer Frank olmasa devam ederdi bu yaşa kadar, Van Der Sar Fulham'dan ayrıldığında 35 yaşındaydı futbolu bırakacak deniyordu Man. Utd.'a gitti 5 yıldır as kalecisi ve en az 2-3 yıl daha devam edecek, SS Lazio'nun kalecisi Marco Ballotta, 43 yaş 241 günle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden en yaşlı futbolcu oldu. Dino Zoff 40 yaşındayken Dünya Kupası aldı, İtalya'nın kalecisiydi... Yani kaleci için yaş önemli değil, fiziksel özellikleri önemli değil, kalecilik özellikleri yeterliyse isterse 42-43 yaşında olsun milli takımla dünya kupası bile alabiliyor demek ki... Bir de sakatlık olayı var Mondragon'un son 2 yılda sakat olduğu gün sayısı toplam 13... Bunun 4 günü de yaz kampında... Bu yaşta bir kaleci dinç olmasa sakatlanır devamlı. Geçen sezon 32 maçta oynamış... Ayrıca piyasa değeri 1 milyon €...Zaten alamaz ve Mondragon bize gelmez keşke alabilsek...

Liglerdeki kalecilerin listesini vereyim...
40 yaşında
David James Premier League
Edwin van der Sar Premier League
Sergio Bernal Meksika 1. ligi
Sander Boschker Hollanda 1. Ligi
39 yaşında
Brad Friedel Premier League
César Sánchez İspanya 1. ligi
Antonios Nikopolidis Yunan 1. ligi
Miguel Calero Meksika 1. Ligi

Bunlar önde gelen kalecilerin listesi sadece... Tabii yine yaşlı olupta 1. lig takımlarında oynayan tanınmamış kalecilerde var...

Bu transfer yıllarca kaleci sorunu çeken Sivasspor için 2 yılını kurtarması demektir...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.12.2010, 17:52   #4
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu an beşiktaş'tan sonra ligin ikinci yaşlı takımıyız! beşiktaş'ı geçmemiz için tek eksiğimiz mondragon'du. yanına bir de yusuf şimşek'i aldık mı yaş ortalamamızı 35'e yaklaştırarak hiç olmazsa bu alanda şampiyonluğu ilan ederiz!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.12.2010, 18:25   #5
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

oldu olacak mezardan Lev Yasin i cikarip onu getirelim bu haberleri yapanlarin hedefi ne acaba?
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.12.2010, 06:22   #6
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.12.2010, 05:07   #7
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
taraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.12.2010, 17:16   #8
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

Alıntı:
karen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar
kardes senin iyi dediyin mondragonuda gordum cok komik goller yiyor sakin sakin sivastan ozak dursun akin vardar bile mondragona 5ceker
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.12.2010, 07:03   #9
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bilica gelir bence ama unal ve mondragon gelmez
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivaslitaner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2010, 07:41   #10
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

abi yok gelmesin mondragon adamın yaşına baktım 39 genç güzel kaleci almamız lazım.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
mondragon, sesleri, transferİ, Şimdide