Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 19:52   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Sivassspor forması altında göstermiş oluğu performans ile Milli takım kadrosuna dâhil edilen Servet Cetin Trabzon- Galatasaray ve Beşiktaş takımının da transfer gündemine oturdu.

Üç büyük kulüp ikinci yarıda kadrosuna dahil etmek istediği genç futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Genç futbolcu para ile ilgilenmiyorum. Sivasspor’a gelirken de ilgilenmemiştim.

Sivasspor’a gelirken de para filan konuşmadım iyikide konuşmamışım, güzel bir şehir bu güzel şehrin güzel insanları ile karşılaştım. O gün yaptığımdan bu gün çok mutluyum iyiki de yapmışım iyiki de Sivas’a gelmişim umutların bittiği yerde Sivasspor bana yeni bir umut olmuştur. Futbol hayatımın dönüm noktası olmuştur. Ben bu gün burada mutluyum transfer olmazsa dahi gelecek yılda burada olmayı planlıyorum.

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 20:10   #2
nicholas58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nicholas58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Hll olsun be servet abi şimdi gerçekten yiğido oldun eğer ki bu mesajı okuyorsan senden bi ricamız var gittiin her yerde sivasla ilgili güzel şeylerden bahsedersen çok seviniriz.sivası insanlar kötü şekilde biliyorlar sen bizim ii niyet elçimiz ol başkada bişey istemiyoz senden şimdiden yapacakların için allah razı olsun umarım en ii yerlerde olursun sivas ve sivasspor seni gerçekten seviyor
nicholas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->:SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 20:32   #3
s5v8s
Yeni Yiğido

s5v8s - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 s5v8s Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->:SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

SENDE BİZİM GÖNLÜMÜZDE TAHT KURDUN KARDEŞİM. HERŞEY SENİN, SİVASSPORUN VE SİVASIN HAYRINA OLSUN.
s5v8s isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 20:33   #4
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

keske sözle imzalasada 2 3 yıl daha bizde kalsa nekadar iyi olur
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2006, 20:46   #5
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Sivassspor forması altında göstermiş oluğu performans ile Milli takım kadrosuna dâhil edilen Servet Cetin Trabzon- Galatasaray ve Beşiktaş takımının da transfer gündemine oturdu.

Üç büyük kulüp ikinci yarıda kadrosuna dahil etmek istediği genç futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Genç futbolcu para ile ilgilenmiyorum. Sivasspor’a gelirken de ilgilenmemiştim.

Sivasspor’a gelirken de para filan konuşmadım iyikide konuşmamışım, güzel bir şehir bu güzel şehrin güzel insanları ile karşılaştım. O gün yaptığımdan bu gün çok mutluyum iyiki de yapmışım iyiki de Sivas’a gelmişim umutların bittiği yerde Sivasspor bana yeni bir umut olmuştur. Futbol hayatımın dönüm noktası olmuştur. Ben bu gün burada mutluyum transfer olmazsa dahi gelecek yılda burada olmayı planlıyorum.

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.
benim okuduğuma göre bu röportajın diğer bölümleri de çok önemli. Çünkü Servet diyor ki ;

Yurtdışı da dahil teklifler var. Ancak ben bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum. Ama her şeyi zaman gösterir. Servet'in hoşgörüsüne sığınarak yazmamızı istemediği bir olayı da aktaracağız. Sivas'a transfer olduğunda kulüpten İstanbul'daki Jeep'inin getirilebileceği söylenir ancak Servet'in cevabı çok anlamlıdır: "Sivas'ta belki sıkıntı olabilir, dedikodusu olabilir. Bana burada bir araba ayarlayın."

Milli Takım'dan döndükten sonra F.Bahçe ile çalışmalara başlamıştım. Haberim yokken Sivas'la anlaşmışlar. Arkadaşlarıma veda bile edemeden F.Bahçe'den koptum.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 21:06   #6
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim okuduğuma göre bu röportajın diğer bölümleri de çok önemli. Çünkü Servet diyor ki ;

Yurtdışı da dahil teklifler var. Ancak ben bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum. Ama her şeyi zaman gösterir. Servet'in hoşgörüsüne sığınarak yazmamızı istemediği bir olayı da aktaracağız. Sivas'a transfer olduğunda kulüpten İstanbul'daki Jeep'inin getirilebileceği söylenir ancak Servet'in cevabı çok anlamlıdır: "Sivas'ta belki sıkıntı olabilir, dedikodusu olabilir. Bana burada bir araba ayarlayın."

Milli Takım'dan döndükten sonra F.Bahçe ile çalışmalara başlamıştım. Haberim yokken Sivas'la anlaşmışlar. Arkadaşlarıma veda bile edemeden F.Bahçe'den koptum.
Araba mevzusu çok enteresan jeepe binmekle nasıl bir dedikodu çıkabilir....
Alt 29.12.2006, 21:27   #7
talha58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 959 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Araba mevzusu çok enteresan jeepe binmekle nasıl bir dedikodu çıkabilir....
valla ben de anlamadım . Sanki Sivas'ta jeepe binen adam yok.
-->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 21:27   #8
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Servet sen bitanesin ya gitsende Sivasspor lu olarak seni çok sevdim..

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2006, 21:33   #9
talha58
Usta Yiğido

bir ilginç nokta da Servet'in bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum demesi. Hergün yeni teklif var diye okuduğumuz haberler mi gerçek değil, teklifler mi gerçek değil.
-->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 29.12.2006, 21:40   #10
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir ilginç nokta da Servet'in bu sezonu Sivas'ta tamamlayacağımı düşünüyorum demesi. Hergün yeni teklif var diye okuduğumuz haberler mi gerçek değil, teklifler mi gerçek değil.
Kulüp bırakmayacak sanıyor herhalde.........