Cevap: Buca Maçı Kilit Maç
arkadaşımızın aldığı duyumların büyük bir kısmı doğru mesut bakkalın bileti her an kesilebilir ve yerine düşünülen isimler arasında yabancı adaylar da var -ki bana sorarsanız bu kaadar laubali disiplinsiz takım umrunda olmayan oyuncuları ancak dışardan gelen yabancı bir hoca düzene sokar malum bizim oyuncularda Türk hoca olunca 1-2 hafta oyna sonra salla mantığı var ama elin yabancısı bu işi profesyone düşündüğü için bunlara göz açtırmıyor bu yorumları niye mi yazıyorum mehmet-keita olayında öğrenmiş olduğum ama asla söyleyemeyeceğim o akdar üzücü olaylar var ki bizim takımın bu hallere düşmesine şaşırmıyorum bunları öğrendikten sonra! işin özeti buca maçından sonra önemli gelişmeler yaşanabilir Sivassporun iyiliği adına bazı şeyleri şimdi söylemek istemiyorum biliyorsunuz ki sağlam bilgi olmadan birşey yazmıyorum bu arada shablaba transferinin gerçekleşmemesinde istenilen bonservisin yüksek olması yanında hocanın ısrarcı olmaması da etkili olmuştur zira transfer istemdiğini söylemişti son olarak şunu söyleyeyim devre arasında kesinlikle transfer olacak ama şu an hiç bir isism belli değil ayrıca gidenler de olacak hem de umulmadık isimler !