Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
.....Ben de öyle bilmiyordum ama malesef üstteki kolonlara dikkatli bakılırsa son katın inşaatının yapıldığını göreceğiz...İnşaat alanını en son ziyaret ettiğimde konuştuğum bir kaç görevli de benzer şeyler söyledi;bu tribünün karşısına inşa edilecek diğer Maraton tribünü ise 6 katlı olacakmış;çünkü burada yayıncı kuruluşun tv.,radyo yayını yapacağı,basın toplantılarının yapılacağı,uefa yetkililerinin de odaları olacağı yerler olacağı için buraya 1 kat daha ilave etmişler...Açıkcası bende hayal kırıklığına uğradım;son aldığım bilgiler şimdilik kapasitenin 27500 civarında olacağı..Şu anda inşaatı süren Maraton tribünün son katına dikkatli bakarsak arkada büyük boşluklar göreceğiz...Şimdilik buralara tribün basamakları konulmayıp boş bırakılacak;eğer ilerde sivasspor kulübü talep ederse kapasite 35.000 lere kadar çıkarılacak diyorlar...
|
............................Si zlere bizim projeyi de çizen Bahadır Kul'un diğer projesi Mersin Stadının inşaat resimlerinide yükleyeyim..Mersin Stadı ile bizim Stadın son katını(5. katını)karşılaştırısanız aradaki benzerliği göreceksizniz..Yüklediğim resimdeki görüntüler Mersin Stadının Mraton Tribünü İnşaatına ait....
Bu da Bizim Stadın Maraton Tribünün İnşaatının aynı Görüntüsü:
.....İki Stadın inşaatı arasındaki bu benzerlik bile Maraton Tribünün 5 katlı olduğunu gösteriyor...Keşke 6. katı da çıksalar ama malesef 5. ve son kat inşaatı olacak diyorlar...