Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı
Alt 10.02.2012, 00:43   #41
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı

Hasan Kabze'de Sivaslıdır.Buraya geldiğinde alkışlanmıştır.Çünkü adam gibi adamdır.Murat Erdoğan,Mehmet Yıldız gibi eski oyuncularımız Sivaslı olmadığı halde bizim gönüllerimizde yer edinmiştir.Mehmet Yıldız Eskişehir formasıyla gol attı kim yuhaladı onu ?
''İ.T''oraman'ın İnönüdeki Beşiktaş-SİVASSPOR maçında Mehmet Yıldız'ı deyim yerindeyse tartakladığını unutmadık.Beşiktaş tribünlerini galeyana getirip bize küfür ettirdiğini unutmadık.O küfürlere tek bir tepki vermediğini de unutmadık.Kusura bakmayın ama ''İ.T''oraman benim gözümde bir hiçtir.Hiç bir zaman bir Bilica bir Mehmet Yıldız bir Sedat Bayrak etmeyecektir.Her Sivas'a geldiğinde de onu yuhlamaya devam edeceğim.
Alt 10.02.2012, 00:46   #42
babos
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 babos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hasan Kabze'de Sivaslıdır.Buraya geldiğinde alkışlanmıştır.Çünkü adam gibi adamdır.Murat Erdoğan,Mehmet Yıldız gibi eski oyuncularımız Sivaslı olmadığı halde bizim gönüllerimizde yer edinmiştir.Mehmet Yıldız Eskişehir formasıyla gol attı kim yuhaladı onu ?
''İ.T''oraman'ın İnönüdeki Beşiktaş-SİVASSPOR maçında Mehmet Yıldız'ı deyim yerindeyse tartakladığını unutmadık.Beşiktaş tribünlerini galeyana getirip bize küfür ettirdiğini unutmadık.O küfürlere tek bir tepki vermediğini de unutmadık.Kusura bakmayın ama ''İ.T''oraman benim gözümde bir hiçtir.Hiç bir zaman bir Bilica bir Mehmet Yıldız bir Sedat Bayrak etmeyecektir.Her Sivas'a geldiğinde de onu yuhlamaya devam edeceğim.
babos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2012, 00:50   #43
babos
Yeni Yiğido

SİVAS milletinin içinde öyle karaktersiz adi insanlar varki vekil olupda kendi şehrinin şapkası yerine fb şapkası giyenmi dersiniz ,sivaslı olupda aklınca gocunup ankaralı bilmemne diye geçinenmi dersiniz ,annesi babası sivasın ekmeğini yediği suyunu içtiği halde türkiyedeki kanı bozuklarla bir olup şehrine küfredenmi dersiniz,büyük takımların taraftarlarıyla bir olup kendi memleketinin takımına küfredenmi dersiniz vs vs bazı insanların azıcık kanı bitlendimmi bitarafı kalkar ibrahim toramanda öyle tiplerden biri sorun 58 giyip giymemesi değil sorun adam olmaması karakter zaafı olması elin brezilyalı bilicasına ,yozgatlı mehmet yıldıza,trabzonlu sedata öyle güzel yakışıyorki 58 sivasa gol atan mehmet yıldız yuhlanmıyorsa ,yine sivasa gol atan sedat yuhlanmıyorsa ibrahimin ben ne yaptım nerede hata ettim diye düşünmesi lazım suçu sivaslılara atmaması lazım
Alt 10.02.2012, 01:01   #44
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

YA EFENDİ OLUR.YADA EFENDİNİN KÖLESİ....İNSAN ÇIKARLARI İÇİN DEGİL ŞEREFİ VE HAYSİYETİ İÇİN YAŞAMALI....

RIZA HOCA YA BAKIP ÖRNEK ALMASI LAZIM........
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dülger58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2012, 01:30   #45
babos
Yeni Yiğido

Ne olursa olsun yaşanılanlar hiç hoş değil.

Sebep yokken 58'i çıkarttın birşey demedik, her Sivasspor maçında Mehmet YILDIZ'la yaka paça kavga ettin, İnönüde ki maçlarda taraftarını galeyana getirtip Sivas'a ve Sivasspor'a olmadık sözler söylenmesine neden oldun.

Kendi şehrinde küfür yemek hoş değildir elbet ancak aynı hassasiyeti İnönü'de ki maçlarda şehrine Sivas insanına ağır hakaret edip küfür eden taraftarına karşı aynı duyarlılığı gösterseydin.
Alt 10.02.2012, 01:59   #46
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

arkadaslar ben ibrahimin art niyetli kufur ettigine inanmiyorum aklima gelen tek sey ibrahimi kiskirtan unsurlar oldu bizim sivaslinin huyudur cekemeyenler olur ailesini ibrahimi ozellikle laf atip taraftarla karsi karsiya getirebilir ben eminim sundan ki ibrahim dururp dururken kufur etmez olanlar utanc verici uzucu adam iyi oynar kufur yer sivasli birgun olsun evladimiz deyip bagrina bastimi ben hatirlamiyorum birazda aynaya bakmak lazim ibrahime sahip cikilsin o zaman kufur duymazsiniz sen adama kufur edersen yuhalarsan ne 58 giyer nede sivas macinda sivasi dusunur
Alt 10.02.2012, 04:01   #47
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Toramanla bir turlu sivas barismadi yillardir. Eger kufur ettiyse,kendi seviyesini belirler.Yalniz anlamdigim bizim taraftar neden isliklar.Konuyu bilmedigim icin fazla yorum yazmayacagim.
Alt 10.02.2012, 05:17   #48
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar lütfen yapmayın. adam ekmek yediği yerde elbette elinden geleni yapacak. nasıl bir futbol anlayışına sahibiz ya. sedat ve abdurrahman trabzonla oynadığımız maçlarda kendilerini yırtmıyorlarmıydı. ellerinden gelenleri yapıyorlardı. peki o maçlarda oynamadıklarını hissetseydiniz küfredip ekmek yediğin yere niye ihanet ediyorsun demezmiydiniz???

tüm duygulardan uzaklaşıpta futbolu holiganlar gibi dövüş küfür unsuru görmeyin. kimse kusura bakmasın adam 58 numarayı çıkarttıysa hakkıdır. adam 58 numarayı giymiş sivasta sahaya çıkıyor, kendi memleketinde olmadık küfürler yiyor. oynayacak kardeşim, hemde diğer maçlardan daha çok asılacak ki farklı söylentilere yer vermesin. ne mutlu ki toramana HELAL para anlayışını biliyor.
Alt 10.02.2012, 07:58   #49
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
akkara58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adamı 90 dakika ıslıklayın küfür edin kartopu atın ana avrat bacı ne gelirse sövün sonrada vay taraftara niye küfür ettiii..hiiç suçu kendinizde aramıyorsunuz sütten çıkmış ak kaşıksınız..adam gitmiş oralarda bizleri temsil ediyor müthiş karakter sahibi tarftarımız ve çok muhterem kaliteli !!!!! TARAFTAR GRUBlarımz 90 dakika sövüyor...haa iboda yanlış yaptı onları muhatap almakla yakışmadı kendine orası ayrıı....şimdi derler kesin akraabsı hiç alakam yok kendiyle hemşerisi olarak yazıyorum
Sahada ki hareketlerı mılletin atar damarıni attırdı,toraman haksızdır,herseyı hak etti
Alt 10.02.2012, 08:15   #50
eneke-talar
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 eneke-talar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BU DAVRANIŞIYLA GÜYA EKMEK YEDİĞİ TEKNEYE SADAKATİNİ SERGİLİYOR,YERİNİ SAĞLAMA ALIYOR.BENİM BİLDİĞİM SİVAS UŞAĞI BU KADAR KURNAZ DEĞİLDİR, TALUKATINA BAKMAK LAZIM
eneke-talar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
taraftarlarla, tartıştı, toraman