Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım Abdülkadir yetenekli bir oyuncu olabilir ama fazla tecrübeli bir oyuncu değil..Bu oyuncu süper ligde sadece Bucaspordayken 10 maç civarında oynadı..Süper lig Banka Asya ya hiç benzemez..Kaldı ki sivassporun elinde şu anda forvet olarak sadece Abdülkadir ve Pedriel var..Enaramo ve Cihan takımdan ayrıldı..Lig ve kupa da sakatlık ve cezalı oldukları zaman bu oyuncuların yerine kim oynayacak;kaldı ki geçen yıl bu takımda 15-16 tane gol atmış golcün ayrılmış onun yerini kim dolduracak..Ayrıca bu takımın sakatlık ve ceza durumlarında 2. bir yedek golcüye de ihtiyacı var..Süper her takımın kadrosuna iyi bak;her takımda birbirine denk en az 3-4 tane golcü var..Sivasspor bu 2 forveti alamazsa ya da yerlerini dolduramazsa bu yıl çok zor anlar yaşar...Abdülkadir ya takıma uyum sağlayamazsa ya da Allah korusun sakatlık ceza sorunları olursa yerini lim dolduracak..Pedriel in ne kadar istikrarsız bir golcü olduğunu ve zaman zaman da sakatlık sorunları yaşadığı bir gerçek..Onun için bu takım mutlaka 2 tane süper lig kalitesinde golcü almalı..Biz illa ki Çad lı oyuncu alınsın demiyoruz..Ama alınacak oyuncudan birisinin de mutlaka kaleye sırtı dönük oynayabilen,rakip defansı çıkarmayan,pres yapan bir gocü olmasını istiyoruz...Yani M. Yıldız,Enaramo stilinde iyi bir golcü alınmalı..Diğeri ise 2 li forvet tipinde çabuk bir golcü olmalı diye düşünüyorum...Sivasspor bence mutlaka kampa bu 2 golcüyü yetirtirmeli ve hazırlık maçlarında oynatmalı..Eğer yetişmezse bu oyuncuların takıma adaptasyonları da çok zaman alıyor..Sivassporun kaybedecek zamana ve puan kaybına tahammülü olmadığıan göre bu 2 forvet zaman geçirmeden takıma katılmalı diye düşünüyorum...Yalnız sivassporun da çok kötü bir huyu var hep transferlerini lig başalamasına kısa bir zaman kala yapıyor;bunu geçmişte çok gördük..Umarım bir transferde zamanında yapılır ve lige hazır bir sivasspor izleriz...Bana sivassporun alcağı forvetlerin 2 sinin de sürpriz oyuncular olacağını düşünüyorum..Çünkü bilinen,adı geçenler alınsaydı çoktan alınırlardı..Alınmadıklarına göre başka oyuncularla ve kulüplerle temasa geçilmiş olabilir..Umarım yeni tarnsferler Avusturya kampına yetiştirilir...
|
Görüslerine saygi duyuyorum arkadasim, hatta coguna katiliyorum ama benimde temennim odurki adi gecen oyuncular olmasin yapilacak transferler. Dedigin gibi lig uzun daha fazla forvetimiz olmasi lazim ama alinacak adamlar Abdulkadir´den daha iyi olursa cok iyi olur.
Ayrica Bank Asya deyipte gecmemek lazim eger takip ettiysen son yillarda gol krallarinin attigi gol sayisi cok düsük, anlayacagin Bank Asya´da gol atmak bir forvet icin Süper Lig´de gol atmaktan daha zor. Abdulkadir kendi pozisyonunda oynatildigi zaman Süper Lig´dede atti gollerini, ben umutluyum.