Cevap: Çalımbay: Mağlup olmak için her şeyi yaptık
hocam hafta içi kupa maçı oynadık demişsin gecen seneyi unutun galiba butakım hafta içi kaçkere lig maçı oynadı hafta sonuda yine lig maçları vardı çoğunuda kazandı ne ayaksın sen
gardaş lavobo varmı yok gardaş biz maçın içine ediyoz
galip gelirsek rıza hoca başımızın tacısın yenilirsek rıza hoca uğuru ademi kadiri al git diyoruz maalesef bu maçıda pisi pisine kaybettik koca 90 dakk rakip kalecinin tuttuğu şutumuz 1 yada 2 kaleyi tutan hiç şutumuz yok sadece direkten dönen 1 top bu takım hiçmi şut çalışmıyor? rıza hocam fatyi çürüttün muratı cerny sakatladın kalecileri bitürlü tutturamadın sezon başında takımı iyi takviye edemedin iyioyuncular yerine sakat vasat kalitesi sivasda oynamaya yetmiyecek bednar adem doğa abdulkadir gibi adamları aldın daha önce bedavadan oynamadan trilyonları verdirdiğin radayı sandroyu sakat kerimi denis ıvanov mmba kamenarı ve daha nicelerini saymıyorum bile kamanan gibi adamı küstürdün kazanacağınyerde yolladın agbetu gibi keita gibi zita gibiyüreğiyle terinin son damlasına kadar savaşan adamların yerini doğayla ademle doldurdun taraftarın ne düşündüğüne zerre kadar deger vermedin burnundan kıl çektirmedin herşeyi ben bilirim ben kimi oynatırsam s...s...ke seyredeceksiniz havasında bildiğinden şaşmadın inatçılığın arnavutlara taş çıkartır bu maça takım iyihazırlanmamış nasıl bir şablonla oynadık ben anlamadım bide rakip fizikli uzun oyunculardan kurulduğu halde topu hep havadan oynattın hava toplarından kaçtanesini kazandık bidaha izle haaa şunuda diyebiliriz ermanın 2 şutu gol olsa kadirin şutu direkten dönmese groseçki atıff biraz düzgün şut atsa borjan 2 topuda çıkartsa pedriel penaltıyı atsa hersey baska da olabilirdi denilebilir fakat nedense bu lanet takımı bitürlü yenemedik sizlerde yenmek adına hiçbir mücadele yapmadınız maalesef
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Pedriel penaltıyı atamadım yapacak birsey yok demiş gecen sene eneramodan çektik penaltı konusunda bu senede bundan çekeceğiz heralde iki senedir doğru dürüst bir penalticimz yok çok yazik
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58sinan58'a Teşekkür Ediyor...
biri penaltı atamaz üzgünüm der biri yattıgı yerden para alır(ugur) biri kaleyi her gördügü zmn vurur biri orta sahada artislik yapacam diye topu kaptırır
ne bu arkadaş
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ibb zaten sadece sivası yeniyor nerdeyse adamlar sivasa banko 3 puan olarak hesaplıyolardır
takım çok kötüydü rıza hocadan da kaynaklanıyor ama yenilginin faturasını rıza hocaya kesmek biraz fazla olur ceza sahası önündeki topu uzaklaştırmayıp kalabalığın içine pas veren uğur gibi bir futbolcumuz var fatura ona kesilmeli utanç vericidir ki bu adam kapatnımız söylenecek söz var da ....
Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı
Ben Rıza Hoca'nın teknik anlamda iyi bir hoca olmadığını en başından beri düşünüyorum,inanıyorum.Bunu söyleyince bazı arkadaşlar saldırmaya başlıyor..
Riza Calimbayi elestirmek bazi arkadaslar icin büyük suc. Hocamiz kafasina göre davranabilir, basibos nede olsa. Zaten Riza hocayi elestirenler onu sadece yenildigimiz maclarda degil galip geldigimiz maclarda da elestiriyor. Demek ki yaptigi bazi yanlislar var ki onun icin elestiriliyor.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...