Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Binali Kartal Sivasspor’a ders verecek
Alt 15.09.2006, 09:55   #1
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart Binali Kartal Sivasspor’a ders verecek

Ligin ilk 5 haftasında görülen sarı ve kırmızı kartlar Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı çeşitli önlemler almasına neden oldu. Özellikle Konyaspor maçında görülen 3 kırmızı kart başkan Okyakmaz’ı harekete geçirdi. Başkan Otyakmaz, Fifa Eski Yardımcı Hakemi Binali Kartal’ı davet ederek, yenilenen futbol kuralları hakkında futbolculara bir seminer vermesini istedi. Başkan Otyakmaz’ın bu davetini geri çevirmeyen Kartal, hazırladığı bir ekiple dün ilimize geldi. Üç kişilik bir ekiple Sivas’a gelen Binali Kartal, üç gün boyuncu hem futbolculara yenilenen futbol oyun kuralları hakkında bilgi verecek hem de İstanbul’da yayın yapan özel bir kanal adına belgesel çekimi yapacak.

Bu belgesel çekimi sırasında Sivasspor hakkında ilçe belediye başkanlarının görüşüne de yer verecek olan Binali Kartal, ilk olarak Yıldızeli Belediye Başkanı Mustafa Arda ile yaptığı röportaj ile belgesel çekimine başladı.

Fifa Eski Yardımcı Hakemi Binali Kartal, bu seminerin bir ilk olduğunu ve diğer kulüplerden de böyle bir talep gelmesi durunum da değerlendireceklerini söyledi. Kartal, “Başkan Mecnun Otyakmaz’ın davetlisi olarak memleketime geldim. Hem futbolculara yenilenen kurallar hakkında üç gün sürecek bir ders vereceğiz hem de Sivasspor adına bir belgesel çekimi yapacağız. Umarım buradaki çalışmalarımız Sivasspor adına faydalı olur” dedi. Sivasspor hakkındaki görüşlerini de dile getiren Binali Kartal, “Sivasspor geçen sezondan uzak bir görüntü çizmesine rağmen, ilerleyen haftalarda lige daha iyi motive olacağına ve başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Binali Kartal ve ekibi hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması öncesi ilimizden ayrılacak

kAyNaK:HURDOGAN GAZETESI

Seçenekler Arama
Stil