Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Balili ayrılmayı düşünmüyor!
Alt 05.10.2007, 15:21   #1
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1274 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Balili ayrılmayı düşünmüyor!

Balili ayrılmayı düşünmüyor!
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor'un başarılı futbolcusu Pini Feliks Balili,"Sivasspor'un da artık büyük bir takım olduğunun kabul edilmesi gerekiyor" dedi. Balili Sivasspor'dan ayrılmayı da asla düşünmediğini belirtti.

2007-2008 sezonun başladığı günden bu yana sergilediği performansla Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olan ve oynadığı futbol ile göz dolduran Sivasspor'un başarılı futbolcusu Pini Felix Balili, "Bu sezona iyi başladık. Sezon başında geçirdiğimiz iki kamp dönemi çok faydalı oldu. Bu kamplarda çok iyi çalıştık. Bu yıl takıma yeni katılan arkadaşlar ile çabuk kaynaşıp tam bir takım olduk. Geçen yıl lige kötü başlamıştık. Bu yıl çok iyi bir başlangıç yaptık. İnşallah böyle devam ederiz. Şuana kadar çok iyi gidiyoruz. Bir tek Fenerbahçe'ye yenildik. Ama o karşılaşmada da iyi oynayan takım yine bizdik. Şimdi önümüzde zorlu Ankaragücü karşılaşması var. Oradanda 3 puan ile dönersek lige verilen arada iyi çalışıp bu başarımızı devam etrimek istiyoruz. Zaten burada hoca çok iyi başkanımız çok iyi başarının gelmemesi için bir neden yok" dedi.

Hocası Bülent Uygun'u değerlendiren Balili, şöyle konuştu:"Bülent hoca profosyonel futbol oynamış birisi, Fenerbahçe ve Milli takımlarda bir çok başarı elde etmiş. O futbolcunun halinden iyi anlıyor. Futbolcu nasıl oynar. Nasıl izin kulanır. Neye ihtiyacı vardır. Bunları iyi biliyor. Buna görede davranınca başarı kendiliğinden geliyor. Eski hocalarımız Lorant ve Pecze futbol oynamadıkları için futbolcuların ruh hallerini bilmiyorlardı. Bülent hoca futbol oynadığı için ne zaman idman yapılacak ne zaman istirahat edilecek bunları iyi biliyor. Yani Bülent hoca bizi iyi anlıyor ve ruh halimizi çok iyi biliyor. Bildiği için de ona göre davranınca başarı geliyor"dedi. Türk olmak istediğine de değinen Balili, "Ben beş yıldır Türkiye'de futbol oynuyorum. Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Üç yıldır Sivasspor'dayım burda çok mutluyum, başkan, hocamız ve taraftarımız beni çok seviyorlar. Burada çok rahat futbol oynuyorum."

Mehmet Yıldız ile iyi bir ikili olduklarını vurgulayarak İsrailli golcü, "Bizim başarımız iki kişinin başarısı değil. Sahada mücadele eden 11 kişinin başarısı sonra yedek kulübesinde bekleyin arkadaşlarımızın başarısı. Biz bir takım olarak mücadele edince başarı geliyor. Takım da oynayan arkadaşlarımızın hepsi iyi olunca ben ve Mehmet'te iyi oluyur. Takım kötü olunca ben ve Mehmet de kötü oluyor. En yakın örneği hafta sonu oynadığımız Bursasspor karşılaşması, 1'inci devre ben iyi oynadım ama bir çok gol pozisyonundan yararlanamadım. 2'inci devre takım olarak kazanmayı istedik. Sahada savaşarak biz 3-2 galip geldik. Bizde tek futbolcu yok. Bizde yıldız futbolcuda yok. Çünkü biz bir takımız"ifadelerini kullandı.

Türkiye'de hangi futbol takımını ve futbolcuyu beğeniyorsun? sorusunu Balili, "Ben şuan başka takımlara bakmıyorum. Biz sadece Sivasspor ile ilgileniyoruz. Biz iyi bir takımız Fenerbahçe karşılaşmasında herkes gördü. Biz daha iyi oynadık. Ama Fenerbahçe bir pozisyonu gole çevirdi. Ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Ama maç sonu herkes bize siz daha iyi oynadınız dediler. Benim şuanda Türkiye'de en beğendiğim futbolcuların başında Ümit Karan geliyor. Ama şimdi, Mehmet Yıldız'ı çok beğeniyorum" şeklinde cevapladı.

Karşılaşmalara çıkmadan önce neden tuzluk kırdığına da değinen Balili, "Bunun özel bir nedeni yok. On yıldır futbol oynuyorum ve bu olayan bana şans getirdiğine inanıyorum. Geçen yılki bir karşılaşmada tuzu otelde unutmuştum ve tuzluğu getirtmeden karşılaşmaya çıkmadım" dedi.

İsrailli yıldız konuşkasını şu sözlerle tamamladı, "Bütün futbolcular dört büyük kulüplerde forma giymek istiyor. Ama şuanda Sivasspor'da zaten büyük kulüp. Artık Sivasspor'un büyüklüğünü herkes kabul etsin. Şu anda Sivasspor ile bir yıllık sözleşmem var. Benim planıma göre 5 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Sivasspor'da mutluyum ve futbol yaşantımı burda süpdürüp futbolu İsrail'de bırakmak istiyorum."
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla