HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
Sevgili sivassporlu arkadaslarım ve sivaslı arkadaslar sivassporumuz bu sene süper ligde sergıledıgı basarı ıle gercekten tum turkıyeye kendınden bahsettırıyor ama sunu goruyorum ve uzulerek söyluyorum sıvasta gezen bır cok arkadas fb gs bjk formaları atkıları ve urunlerıye kendılerıne aksesuar yapıyor...Arkadaslar olarak aramızda aldıgımız kararı acıklamak ıstıyorum
1)Sivassporumuzun maclarına kendı urunlerımız dahıl baska urunle gelen arkadaslar kendı acısından hıc ıyı olmaz stadda toplulukla ve gruplarla karsı karsıya gelırler bıda hıc ıyı olmaz...
2)Çarsıda gezerken bu urunlerı gıyen arkadaslar da dıkkat etsın tolu gezerken karsı karsıya gelırsek hıc ıyı olmaz...
3)Buyumek ıstıyorsak sivassporumuzun lısanlı urunlerını alarak sıvassporumuza katkıda bulunalım dıger takımlara deıl...
4)Trıbun kovalayan arkadaslar fb gs bjk yı severek nereye kadar kendılerını avutacaklar bılmıyorum kentımızın takımını destekleyerek sivassporumuzun basarısına ortak olalım sıvasta yasayıpta dıer takımları tutarak sıvasspora dusman goruntusu vermeyelım
5)Gecen sezon bazı maclarda bunları yasadık bu sene artık her macta dıkkat edecegımız olay sudur sıvasspor urunlerınden baska urunle stada gelen arkadaslara buyuk tepkıler verecegız
6)Özellıkle gecen sene trabzon macında acılan f b kaskolu ıle ortalıgın karıstıgını belırterek bu sene bunlara ızın verılmeyecegı
7)Baskanımız la bu konu hakkında gorusulerek hıc bır maca kendı urunlerımız olmayan arkadasların alınmayacagını ...
HERKES AKIILLI OLSUN ...!
SON OLARAK : KISACASI HERKES KENDINE GELSIN YOKSA BIZ GETIRMESINI BILIRIZ SIVAS SIVASSPOR BASKA TAKIMDA YOK SEHIRDE...!
|