Haydi Olimpiyat'a
Lider Sivasspor, İstanbul'da Büyükşehir karşısına unvanını korumak için çıkıyor.
Riva’da zafer hazırlığı
Soğuk hava nedeniyle hafta başında İstanbul’a gelen Sivasspor, bugün 13.30’da Olimpiyat Stadı’nda unvanını korumak için Büyükşehir’in konuğu oluyor... Riva’da yoğun bir şekilde maça hazırlanan Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun, galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Yakaladıkları başarıya dikkat çeken genç hoca, “Daha önce şampiyonluktan bahsetmiyorduk. Hâlâ da öyle bir iddiamız var. Gelinen noktada, şunu söyleyebilirim; Şampiyonlar Ligi hiç de uzak değil” dedi.
200 bin Euro müjdesi...
Uygun “Sivas’a lider dönmek istiyoruz. İstanbul’daki hemşehrilerimizin yarınki (bugünkü) maçta bizi yalnız bırakmayacağını biliyorum. Onlara galibiyet sevincini yaşatmak istiyoruz” ifadesini kullandı. Bu arada, 2008-2009 sezonu için anlaşılan İvan Leko’nun sözleşmeye uymayıp, Belçika ekibi Club Brugge’e gitmesi nedeniyle Kırmızı-Beyazlılar’a 200 bin Euro tazmitan ödeyeceği bildirildi. Samsunspor’la arasında prüz çıkan Akın, Sivas’a geri dönerken Uğur Yıldırım ile anlaşma sağlanamadı.
İSTANBUL BLD.
Hasagiç
Ekrem
Volkan
Aydın
Erman
İlyas
Kerim
Tjikuzu
Gökhan K.
Cesario
Sertan