..bu kadar kazanılmasıni istediğim maç hayatımda çok az olmuştur.. maçtan önce ne kadar umutlu idim, sivassporumun normal oyununu oynadığı takdirde fb'yi yeneceğimizden hiç şüphem yoktu ama.. ama olmadı, sivassporum normal oyununu oynamadı, beni en çok üzen bu oldu.. bizim oyuncular karşılarında sanki dünyadan olmayan doğa üstü güçleri olan yaratıklara karşı oynuyor gibi idiler, korkak, çekingen, topu kontrol edemeyen, yanındaki adama pas veremeyen, şut çekmekten ürken vs. vs. vs.. yenilgiyi baştan kabullenmiştik biz, sanki ne edersek edelim bu fener bizi yener havası vardı, lorant döneminden kalma takımı izledim bugün 4 eylülde.. 11 kişi ile sahasına kapanıp kontra oynamaya çalışan bi sivasspor, hiç yakıştıramadım benim lider takımıma, çok üzüldüm.. :( yenilmek önemli değil 4 değil 7 gol yeyin oda önemli değil ama futbol oynamaya çalışın, kendi oyununuzu oynayın, sivasspor gibi oynayın başımız üstünde yeriniz olsun.. ama tüm bu olumsuzlukların içinde alnından öpülesi bi ABDURRAHMAN ımız vardı.. rakiptende şiir gibi top oynayan Gökhanada helal olsun diyerekten, bugün yaşadığmız bu güzel heyecanı bizlere yaşattığı için sivassporuma teşekkür edip "
CANIN SAĞOLSUN SİVASIM, YILMAK YOK ŞOVA DEVAM" mesajımı iletiyorum