Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan..
Alt 07.05.2008, 13:29   #27
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan..

Alıntı:
Gurbetci Gokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Memnuniyetle,

Kendimi tam olarak ifade edemedim galiba. Ancak sanirim, cumlelerim arasinda sorularinza cevaplari bulursunuz.

Balili konusunda bir nebze katiliyorum, ozellikle kontra atak futbol oynayan Sivasspor icin faydali bir futbolcu.

Benim vurglamak istedigim konu, tam aksine,,, Sivasspor’un forvetinde pek sorunu yok. Bunun en iyi ornegi, Galatasaray gibi rakibe kendi sahanda tam 3 tane gol atiyorsun ve yinede sahadan farkli maglup ayriliyorsun.
Dolayisiyla asil sorunu defansinda, ozellikle defansin tam gobeginde. Yine birkac ornek daha vereyim,,, lutfen kendi sahamizda Fener, BJK ve Galatasaray macinda yedigimiz golleri bir gozunuzde canlandirin.

Acaba defansin gobegindeki Karim Saidi veya Diallo bulunmaz hint kumaslarimi? Yani bu duzeyde kadromuzda hicmi yerli futbolcularimiz yok? En azinda 2. ligde dahi bunlardan daha kaliteli futbolcular olduguna kesinlikle inaniyorum? Eger yoksa ‘Vay Halimize’…

Peki, Karim Saidi veya Diallo bu kadar bariz hata yapiyor ve bu onemli maclarda takimin maglup olamasina sebep oluyorsa, neden bu kadar tolerans ve hosgoru taniniyor, neden yerlerine forma sansi bulamayan, yedek kalan veya kadroya dahi giremeyen yerli futbolcularla yerleri doldurulmuyor?

Rakibi onde karsilayacak on libero hususuna gelince,,, bu gorev Sylla aittir. Ayni dusuncelerim onun icinde gecelidir. Sylla diyince, adamin aklina bir soru geliyor, “Ayhan’in attigi golde neredeydin, orada rakibini kapatmak, pres yapmak, rakibini hirpalamak, rakibi issirmak On Libero olarak senin gorevin degilmiydi, degerli yabanci futbolcumuz Sylla?”. Veya sizce Devran veya Sezer bu mevkiide ondan cok daha iyi oynayamazmi. Cevap: hemde fazlasiyla, ama olar yabanci degiller…

Geleim Omer, Ugur, vs gibi futbolculara,,, kalitelerini sanirim kimse tartisamaz. Peki kac kez sans buldular. Sizce yukarida belirtigim sebeplerden dolayi onumuzdeki sene kalirlarmi ve kalmazlar ise haksizlarmi?

Son olarak ozetleyim,,, ben yabanci futbolculara karsi degilim, ancak kaliteli olmali, yerli futbolcularimizdan en azindan bir gomlek ustun olmali. Aksi taktirde en azindan kendi kotumu tercih ederim.

Dilerim simdi kendimi daha iyi ifade edebilmisimdir.

Saygilarimla,
her şeyden önce şunu söyelyeyim, evet balili sakatlanmasa idi kesinlikle şampiyon idik, hemde bi kaç hafta öncesinden garantileyecektik diyecek kadar iddalıyım bu konuda..

defans konusunda da sana katılmıyorum.. bence süper ligde en iyi defansa sahip takım "sivasspor" lakin şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.. defansın göbeğinde neden saidi ve diallo oynuyor diye sormuşunuz çünkü "murat ve sedat sakat" ...

galatasaray maçına "balili-sedat-murat-yasir-akın" ile çıkabilmiş olsa idik 3-0 alacağımızdan bu maçı adım gibi emindim, ama şanssızız vesselam.. takımımız düşük gelirli bi anadolu takımı sonuçta, yerine oynayacak oyuncularla ancak bu kadar diyelim..

seneye bu takıma yerinde yapılacak bi kaç takviye ile "uefa" dada hiç alışık olmadığımız duyguları yaşatacağından eminim sivassporumuzun.. tabii şanssızlıklar yakamızı bırakırsa..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı jakobieen'a Teşekkür Ediyor...