Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

'Keşke o paraya vermeseydim'
Alt 09.07.2009, 15:09   #1
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart 'Keşke o paraya vermeseydim'

Sivasspor´un patronu Mecnun Odyakmaz, FANATİK´e Bilica transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: “İsmail Köybaşı ve Mehmet Topuz´a verilen paraları gördükten sonra, Bilica için aldığımız 2.7 milyon Euro´nun az olduğunu düşünüyorum”

Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz, Bilica’yı 2.7 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye verdiği için binpişman... Transferde büyük paraların döndüğünü ifade eden Odyakmaz, üç büyüklerin bonservislere astronomik ücretler ödediğini dile getirdi. İsmail Köybaşı’nın bonservisine 5.5 milyon, Mehmet Topuz’a 9 milyon Euro verildiğini hatırlatan Sivasspor’un patronu Mecnun Odyakmaz, “Bu oyunculara ödenen paraları görünce Bilica için aldığımız 2.7 milyon Euro’nun az olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘Verdiğimiz sözden dönmeyiz’
Brezilyalı savunma oyuncusunun, Sivasspor’un başarısında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Mecnun Odyakmaz, Bilica için Fenerbahçe’ye önceden söz verdiklerini söyledi. Odyakmaz, “Biz verdiğimiz sözden dönmeyiz. Bilica Fenerbahçe’ye hayırlı olsun. Ancak şu andaki piyasaya bakınca ‘Keşke 2.7 milyona satmasaydım” diye düşünmüyor değilim. Çünkü diğer oyunculara harcanan paralar gerçekten çok fazla. Eğer biz Bilica’yı daha pahalıya verseydik, transferde de ona göre daha kaliteli isimlerle anlaşabilirdik. Artık bu saatten sonra yapacak bir şey yok” ifadesini kullandı.

‘Temiz bir lig diliyorum’
Başkan, yeni sezonla ilgili de konuştu... Odyakmaz, “Sadece futbolun konuşulacağı, temiz bir lig diliyorum. İlk maçımız Trabzonspor’la... Şampiyonluğun iki iddialı takımı karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka çok önemli. Saha ve seyirci avantajını kullanarak, ilk maçımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz. 2 sezondur şampiyonluğa çok yaklaşıyoruz ancak bir türlü sonunu getiremiyoruz. Bu yıl mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma ve teknik ekibe olan güvenim tam” diye görüş bildirdi.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
keşke, paraya, vermeseydim