Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SİVASSPOR-İBB MAÇI İÇİN TOPLANIYORUZ
Alt 01.03.2010, 21:36   #4
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVASSPOR-İBB MAÇI İÇİN TOPLANIYORUZ

Alıntı:
murat_n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusura bakma ama bu tarz bir düşünce olmaz. Kulüpler para olmadan bizim beklediğimiz istediğimiz yere gelemezler. Her ne durumda olursa olsun tam tersine parasal olarak destek vermeliyiz. Bursayı hatırlayalım taraftar transfer parası bile toparladılar aralarında.

En büyük jesti biz yapalım diyorsanız hadi biraz uçuk bir öneri olacak belki ama futbolculara para toplansın ve eşit olarak dağıtılsın. Bakarsınız moralleri düzelir ve daha bir motive olurlar. Bu taraftarın yapmayacağı şey yok diye düşünürler.
Sonuçta futbolcuda olsa herkesin amacı para kazanmak geçimini sağlamak. Yöneticilerin amacıda bu. Bakın yöneticilere hangisi parasız pulsuz. Hangisi iş adamı değil. Tabiki hepsi. ve Sivas sporun başarılı olması hepsininde bundan nemalanması anlamına gelir.

O yüzden bu kadar küçük düşünmemek lazım. Para olmadan takımda başarıda olmaz.....
bu takım geçen sene iyi para kazandı en az 15 milyon euro civarı

nouldu bu paralar kardeş ben onu diyorum sezon başında transfer yapılmadı bişeye para verilmedi bilica gitii ordanda 2 milyon euro geldi

bu taraftraın busene yüzü gülmedi vede tarftar olarak maça gidesim yok ben fenere şuna buna ezilecekse anlı ak oynamayacaksa niye para vereyim sezon başından beri 50 tl bilet parası verdim tarftar olarak nolacak takımın hali

eğer yine bize işkence edeceklerse futbolcularımız bedava deseler belki giderim

arkadaşın biri para toplayalım oyunculara diyor diyarbakırın futbolcuları paralarını alamıyorken bizim beyefendiler takırtakır alıyorlar paralarını BMWleriyle şehirde fink atmasını biliyorlarda çıkıp sahada oynamasını bilmiyorlar

ben bu maç kaybedilse bile yada ligden düşsek bile hocanın kalmasından yanayım adam en azından futboldan anlıyor

takımın son 3 haftadaki maçındanda 7 puan alacağını düşünüyorum çünkü ozaman kadro oturmuş olacak ve böylece biz ligde rahatlayacağız inş

yönetimin sadece kale arkalarını tarftara bedava yaparak doldurmalarını sağlayarak destekle yenileceğini düşünüyorum

ibb gibi taraftarsız oynayan bir takım karşısında taraftarı iyi kullanmamız gerek
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
maci, sİvassporİbb, toplaniyoruz, İÇİn