YAKIŞTIMI Kİ ? BİZLERE
Arkadaşlar alınan son i.b.b mağlubiyetinden sonra çok şey değişeceğini pek sanmıyorum. 15 dk 0-3 40 dk. 0-4 haklı olarak taraftar ilk yarı bitimiyle çoğu taraftarlarımız stadı terk etti tabiki haklılar çünki
beklentilerimiz bu maç için çok farklıydı özelliklede bjk maçının 2. yarısında oynanan oyun ümitlendirmişti bizi. Fakat en güzel günlerinde biz vardık geçen sene kötü günlerindede 10 sene öncede biz vardık 20 sene sonrada biz olacağız inşallah tabiki bizim sevdamız renklere armaya şanlı sivasspora. 13 ruhsuz ( ziya hariç ) oynamadı diye bu takımı 45 dakika sonunda bırakıp gitmek olmadı rakip futbolcuyu alkışlamak kendi futbolcumuzu yuhalamak yakışmadı bize şahsım dahi çok küfür ettim işin açığı çok yuhaladım ama evime döndükten sonra yeminle vicdan azabı duydum sabahlara kadar uyku girmedi gözüme acaba dedim acaba oldumu bu yaptıklarımız inanıyorum ki ne fıtbolcusu nede yönetimi üzülmedi maç bitti işlerine devam ettiler yine üzülen sıkılan kahrolan şanlı taraftar oldu bu takım sadece bu büyük taraftarındır. Boşverelim herşeyi boş verelim elden birşey gelmez artık devre arasına kadar bu ruhsuzlara katlanmak zorundayız o zaman herzaman olduğu gibi desteklemeye devam edelim bize yakışan şahsi fikrim budur destekleyelim uğruna ölmeye devam edelim ki belki ruhsuzlar utanırlar haydi yiğidolar biz büyük taraftarız bize yakışanı yapalım üç kuruş etmeyen adamları laf sahibi yapmayalım ÖLÜMÜNE İNADINA SİVASSPOR
SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM
|