Cevap: Y E T E E E R !...
talimatlamışlar hakemleri.zaten medyada bizi bu konuda sabıklamaya çalışmıştı beşiktaşlılar bunda da bayağı başarılı olmuşlar.maç öncesinde sanırım bak sivas sert oynuyor aman bursayı ezdirme gibisinden bir telkinde bulunmuş hakeme.bunuda yapan levent kızldır.espiri mahiyetinde dahi olsa söylemiştir,ikili diyaloğlarında.
diğer tahminim hakemlerin kendi arasındaki konuşma, ben buna memur klasiği diyorum.bu en önemli şüphemdir:
-en zor görev yeri neresi?
-sivas
-niye?
-kıçımız donuyor.
diğer hakemlerden biri:
-kolayı var
-nasıl yani?
-çalacaksın aleyhine fazla tepki almadan,kurtulacaksın.
-yahu olur mu arkadaş?
-olur olur hemde bal gibi olur.
-olmaz diyorsan gidceksin soğukta yöneteceksin.
-ne işi var sivaslının futbolla
-hem biz hakemleri hemde seyircileri kurtaralım bu dertten.
işte bu yaklaşık hakem muabbetidir.polisler adanada çalışmak istemez.öğretmenler hep izmiri ister.hakemler sivası istemez.yükselmek isteyen yalaka memurlar tbmm ye yakın olmak için ankaraya sulanır falan filan.kendimizi mi yakalım illa tunusdaki işssiz çocuk gibi?onu mu istiyor bu adamcağızlar.biz zavvallı değiliz.biz bir yere kada seyrederiz.bu hafta da aynısı olacak.
bu bursa ilk maçda çok sert oynamış hakem efendi.kart vermeişti ben saymıştım yaklaşık 12 faulü vardı hemde kartlık düzeyde.
neyse sonra bunları zorumdan valencia maçı vardı ilk maç tutmadım.ve bu bursayı o maçın ilk 20 dk seyrettim.inanamayanlar varsa özetleri seyredebilirler.20 dk bir faul yaptı bursa niye oarada hakem desteği yoktu?
|