Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Çalımbay'dan İbrahim Toraman'a destek
Alt 07.04.2011, 16:25   #11
rivaldo58
Yiğido
 
rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.01.2008
Yaş: 38
Mesajlar: 306
Thanks: 21
192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil Çalımbay'dan İbrahim Toraman'a destek

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.



Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti" gibi bir düşünceleri olmadığını belirtirken, İbrahim Toraman hakkkında da açıklamalarda bulundu.


Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti" gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında belki de en zor maçlardan birini oynayacaklarını söyledi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Beşiktaş karşısında kendileri için çok kritik bir maçı kazandıklarını söyledi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çalımbay, "Ama bu lig bitti demek değildir. Daha 7 tane çok kritik, final niteliğinde maçımız var. Hepimiz bunun farkındayız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçın da en zor karşılaşmalardan biri olacağını söyleyen Çalımbay, ''Çok ters ve ne zaman ne yapacağı pek belli olmayan bir takım. Çok büyük bir taraftar desteği olacağına da inanıyoruz'' dedi.

Tek sıkıntılarının Enorama'nın bu maçta oynayamaması olduğunu belirten Çalımbay, ancak bu futbolcunun yerine görev alacak da en iyi şekilde mücadele edeceğini söyledi.

Yarın en kritik maçlarından birine gideceklerini dile getiren Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bütün amacımız da o maçı kazanmak, başka bir düşüncemiz yok. Çünkü deplasmanda oynayacağımızı kesinlikle hissetmiyoruz, kendi sahamızda oynuyormuş gibi oynayacağız. Kazanmak için de ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Kesinlikle 'Beşiktaş maçını kazandık, her şey bitti' gibi bir düşüncemiz yok. Bunu herkes böyle bilsin. Belki de en zor maçlardan birini oynayacağız. Onun için de çok mücadele etmemiz gerekiyor. Takım olarak da biz bunun farkındayız. En iyisini yapmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız."

Beşiktaş maçında, memleketi Sivas olan İbrahim Toraman'a yönelik taraftarın tepkisine de değinen Çalımbay, şunları kaydetti:
"İbrahim Toraman her şeyden önce Sivaslı, Sivas'ın yüz aklarından birisi. İbrahim Toraman'a taraftarımızın yaptığı tezahürat kötü anlaşılmasın. Çünkü gergin bir ortam ve bizim için de sıkıntılı maçlar. En ufak şey bizim taraftarımıza ters gelebilir. Kendisiyle de konuştum. Öyle bir şey düşünmediğini söyledi, biz de düşünmüyoruz tabii ki. İbrahim Toraman her zaman Sivaslıdır, her zaman da Sivaslı kalacaktır, her zaman da bütün taraftarımız sonuna kadar İbrahim Toraman'ı alkışlayacaktır ve o başarılı oldukça da bütün Sivaslılar gurur duyacaktır."

Bu arada Çalımbay, Anadolu Ajansı'nın 91. kuruluş yıldönümünü de kutladı
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
bin, büyük, Çalımbay, Çalımbaydan, çok, destek, hedef, taraftar, toramana, İbrahim


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git