Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.09.2011, 21:43   #11
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
La havle... Nasıl bir hakem olduğunu nasıl göremedin hocam. Tamam maçın hakkı mağlubiyetti ama hakemin kararlarını nasıl es geçersin. Hala aklın kalmış geçen sene son maçta... Bırak artık bunları hocam.. Sen galiba Kadiri neden yedek beklettiğini bilmiyorsan o zaman maç seyretmiyorsun. Yada at gözlüğü takıyorsun. Hala bilmiyormusun 2 haftadır Karadenizli hakemlerin bize yaptıkları eziyeti.. Artık yeter burama kadar getirdin yani...
Hayrettin'in kırmızısı doğru idi..
Borjan'ın pozisyonunda ne olduğunu bilmiyorum..Haklı ya da haksız bilmiyoruz.
Eneramo pozisyonu bence penaltı idi..
Bunların hepsini geçelim..Hakem maçı daha da ezici hale getirdi ama mağlubiyetten asla sorumlu değildir.Sivasspor bu kadro ile bu oyun yapısı ile iş yapması mümkün değildir.Kadir kötü olsa bile alternatifi olmayan bir oyuncudur.
Ben Süper Lig maçalrını takip ediyorum..Bu ligde artık kolay takım yok..Kolay puan yok..Takımlar futbol oynuyor,organize geliyor,pas yapıyor,şut çekiyor..Bugün biz 10 kişi kalana kadar ne yaptık?Geçen hafta karabük'te hangi olumlu hareketi yaptık? Kaleyi tutan tek şutumuz vardı o da gol oldu..Ben gerçekler gözlüğüyle bakıyorum..Sen benim büyüğümsün hoş olmayan kelimeler kullanmayı kendime yakıştıramam..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
değerlendirelim, maçı