Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

Lig Bundan Sonra Başlayacak
Alt 15.10.2011, 21:21   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Lig Bundan Sonra Başlayacak



G.Antep maçı sonrası konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının geleceğiyle ilgili mesajlar verdi.

Golsüz berabere biten Sivasspor - Gazaintepspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Antep iyi takım ve iyi oyuncuları var. Teknik direktör değişiklikleri de yeni bir hava yaratıyor. İlk yarı istediğimiz futbolu oynayamadık. Ama ikinci yarı iyi oynadık. İlk yarıda vermemiz gereken pozisyonlar verdik. İlk yarıdan memnun değilim ama ikinci yarıdan memnunum. Tek sıkıntımız ilerde top tutamamamız. Eneramo'nun olmaması dezavantaj oldu. Pedriel'in sakatlıktan çıkması ve Cihan'ın tecrübesizliği yeterli olmadı. Büyük bir periyoda giriyoruz. Önemli rakiplerle arka arkaya oynayacağız. Oynadığımız futbolun üzerine çıkmalıyız. İlk yarı gibi oynarsak lig bizim için hüsran olur ama ikinci yarı gibi oynarsak istediğimiz alırız" dedi.

Eksikler bulunduğunu belirten Çalımbay, "Bilhassa stoper sıkıntımız vardı. Puan puandır. Gönül 3 puan isterdi ama olmadı. İkinci yarıdaki oyunumuzun üstüne çıkarsak Kayseri ile deplasmanda oynayacağımız maçtan iyi sonuç alıp tempoyu artırarak iyi yerlere gelmek istiyoruz. Milli maç arasının faydası da zararı da oldu. Sakatlar iyileşti, ama iyi bir performans yakalamıştık. Devamı açısından önemliydi. Lig bundan sonra başlayacak. Milli takımın play-off maçlarından sonra lig daha da çetin geçecektir" şeklinde konuştu.

Çalımbay ayrıca, maçta kendilerine destek veren kadın taraftarlara da teşekkür etti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, 0-0 biten Sivasspor maçını bölüm bölüm değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "İlk 20 dakika futbol adına iki takım bir şey koyamadı. 20 dakikadan sonra hakimiyeti ele geçirdik. Biri penaltı olmak üzere 2-3 ciddi pozisyonlar bulduk. Devrenin sonunda penaltı kaçırdık. İkinci yarıda daha iyi oynayıp pozisyon bulacağımızı düşünüyordum. Ama oyun ilk yarının ilk dakikaları gibi gelişigüzel oynadı. Son dakikalarda hatalarımızdan Sivasspor tehlike yaşatsa da kazanmamız gereken bir maçı beraberlikle bitirdik." dedi.

Henüz tam olarak iyi bir yola girmediklerini söyleyen Ercan, "Beşiktaş maçında da bu maçta pozisyonlarımız ve penaltımız var. penaltıyı da değerlendiremedik. Galip gelmek motivasyon artırmak adına önemli. Biz bugün beraberliği düşünmüyorduk. Galip geleceğimizi düşünerek ofansif oynamayı düşündük. Zaman zaman oldu ama biraz kopuk kopuk oynuyoruz. Olumlu gelişmeler var. Son 10 dakika hariç pozisyon vermiyoruz ama galip gelmek çok önemli. Buna Gençlerbirliği maçı ile başlarız diye düşünüyorum. İyiye gidiş var ama biraz yavaş ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Uzun bir sakatlık sonrası yeniden takıma dönen Sivassporlu Faty, henüz hazır olmadığı için kendisi açısından yorucu bir maç olduğunu belirterek, takıma dahil olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Genç oyuncu Cihan Özkara ise, görev aldığı dakikalarda heyecanlı olduğunu ifade ederek, "İki taraf da 3 puan için oynadı ama bir puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

3 puan için Sivas'a geldiklerini belirten Gaziantepsporlu Elyasa, "Kötü bir gidişatımız var. Maalesef tekrarladık ve 3 puan alamadık. Maça durgun başladık kontrollü oynadık, pozisyonlar bulduk. Maçı bizim istediğimiz şekilde oynanmayı başardık. Pozisyonlara girdik, kaçırdığımız penaltı vardı. İkinci yarı oyunumuzu sürdüremedik. Üstümüzde haftalardır bir sıkıntı var ve maalesef çözemedik. Geçen haftada rakibimizi kaçırmıştık. Tek pozitif olan tarafımız gol yememek. Acilen 3 puana ihtiyacımız var. Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor" şeklinde konuştu

Bekir Ozan ise, "Maç iki bölüm halinde oynandı. İlk yarı iyi oynayan Gazientepspor'du. İkinci yarı oyun kontrolünü Sivasspor'a kaptırdık. Ama bizim net pozisyonlarımız vardı. Pozisyonları değerlendiremedik. Yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz" diye konuştu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
başlayacak, bundan, lig, sonra


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git