Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kombine almalı(mı?)yız
Alt 02.08.2012, 15:25   #22
Rallim58
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Kombine almalı(mı?)yız

Abdullah Yiğit kardeşimizin Hürdoğan Gazetesindeki bugünki yazısını paylaşmak istedim. İnşaallah yönetim de bizlerin çektiği bu problemleri yok etmek ister.



Sahte sevgi!

Dün itibarıyla Sivasspor’da 400 civarında kombine kartı satılmış. 2 bin 700 adet piyasaya sürülen kombinelerin,Türkiye’nin en ucuz satılan kombine bileti olduğunu birkaç defa yazmıştım. Merak ettim, özellikle süper lige yeni çıkan Akhisar Belediye ve Elazığspor’un kombine biletlerini ne kadara sattığına baktım.Elazığspor yönetimi,Sivas’ın 250 TL.’den sattığı maraton tribün kombinesini 750 TL.’den, 400 TL.ye sattığı B protokol bin 500 TL,’ye ve Sivasspor’un 600 TL.ye sattığı protokol A tribünü kombinesi ise 2 bin 500 TL.’den satılıyor. Akhisar Belediyespor kulübü ise VİP A’yı bin 250’den,B’yi bin TL.’den satıyor. Kapalı alt tribün B ise 500TL. (Sivasspor 250 TL.ye sattığı yer)
Bursa,Trabzon,Fenerbahçe,Galat asaray ve Beşiktaş gibi takımların kombineleri kaçtan sattığını zaten yazmaya bile gerek yok.
Sivasspor’un 250,400 ve 600’den sattığı kombinelerin tüm resmi maçlarda geçerli olduğunuda hatırlatmakta yarar var. Yani,Türkiye kupası maçlarındada kombine sahipleri kartını gösterip maç izleyecek. Elazığ’da ve Akhisar’da durum nedir bilmiyorum,ama muhtemelen çoğu kulübün yaptığı gibi onlarda sadece lig maçları için bu fiyatı belirlemiş olabilirler.
İlçeleri ve köyleri bir tarafa bırakalım,350 bin nüfuslu bir şehirde,bu fiyatlara 400-500 tane kombine kartı satılması çok ilginç!
Şunu özellikle belirtmekte yarar var,hiç kimse asgari ücretle çalışan birisinin kombine bileti almasını beklemez,beklememlide. Benim sözün,hali vakti yerinde olup,Sivasspor’u ağzından düşürmeyenlere. Benim sözüm,250 TL. verip kombine bileti,5 TL.veripte maç bileti almayan,ama günde 8-10 lira verip sigara alan ve ayrıca gece saat 2’ye kadar kahvede oyun oynayanlara.
Uzun lafın kısası Sivaslı yıllardır takımına hak ettiği değeri,ne maddi,nede manevi vermiyor. Ama lafa gelince Sivasspor için ölüyorlar!
Ben öyle Sivaslı’lar tanıyorumki,bir değil 3-5 kombine bileti alacak güçte,üstelikte futbolun içendeler ama en son gittiği Sivasspor maçını sorsan birkaç sezon öncesini söyler,o da ya Fenerbahçe yada Galatasaray maçıdır.
Çarşıya pazara çıktığım zaman bana Sivasspor’u soranların yarısı gerçekten Sivasspor’lu olsa,satılan kombine kartı sayısı çok rahat iki katına çıkar.
Birde,geçmişte (3.ligde) Sivasspor’un içeride ve dışarıda maçlarını kaçırmayan,ancak şimdi “nasıl olsa akşam tv’den özetini izlerim” deyip gelmeyenler var. Onlara sorduğun zamanda “ Ben zamanında Tokat,Çorum,Terme,Fatsa vs. çok gittim” diyerek geçmişiyle övünürler. Sanki,stada gelmenin yaş sınırı var!
Velhasıl,Sivaslı Sivasspor’una vermesi gereken maddi ve manevi desteği vermiyor.
Bunu ben değil , ortadaki rakamlar söylüyor!
  Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
almalı, almalımıyız, bitti, kombine, kombineler, mİyİz


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git