Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

 
 
Seçenekler Arama Stil

Laf olsun diye !...
Alt 19.02.2013, 12:50   #1
izmirliyigido
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Laf olsun diye !...

Laf olsun diye oyuncu değiştiren Rıza hocayı kınıyorum. Oyuncu değişikliği ya taktikseldir, ya sakatlıktandır, ya yetersizliktendir, ya da oyunu soğutmaktandır. Bizde ki ???? Bizde ki oyuncu değişiklikleri laf olsun diye !..

Her maç hemen hemen hep aynı. 60. dakika da 2 oyuncu, son dakika da 1 oyuncu değişikliği. Ve bu neyin taktiği onu da anlamış değiliz. Oyuna aldığın oyuncuya güveniyorsan maçın kaderini değiştirecek diye daha erken al ki bir işe yarasın.

Şimdi bana kızacak bazı arkadaşlarım, hemen yazacaklar buraya. "Çok biliyorsan Teknik Direktör ol" diyecekler. Bilmek için Teknik Direktör olmaya gerek yok. Herkes görüyor herşeyi. Eleştirmezsek yanlışı-doğruyu göremeyiz.

Gördünüz, Piech çok mu kötü oynadı? İlk saniyede gole yaklaştı, varyate yaptı, top sürdü, pas attı. Allah'ım o top sürüş neydi öyle? Lig Tv jeneriklerde, fragmanlarda gösterecek görürsünüz. Bu adam ısınmadan bunları yaptı, bir de ilk 11'de olsa yada 2. yarının başında girse kimbilir neler yapar?

Aatıf'ı çıkartıp Uğur'u alıyorsun? Bu neyin kafası Allah aşkına. Uğur'un sözleşmesinde özel bir madde mi var? "Her maç en az 1 dakika oynarım, primimi alırım" diye ????????? Şu Pedriel ile Uğur'da halen ne buluyorsun anlayamıyoruz. Bırak artık Pedriel ve Uğur aşkını.

Oyuncu değişikliklerinde herhangi bir taktik düşüncesiyle yapılıp kazandığımız veya mağlubiyetten kurtulduğumuz bir maçı hatırlayan varsa lütfen yazsın buraya. Ben unutmuş olabilirim. Hep laf olsun diye yapılan oyuncu değişiklikleri, taraftarın da tepkisini çekiyor.

Ben geçen hafta da yazmıştım, her hafta da yazıyorum. Trabzon galibiyeti bizi kandırmasın değişen birşey yok diye. Gördünüz dünkü maçta. Yine aynısını söylüyorum. İstikrar olmayan bir yerde başarı sürekli olamaz. Örnek: Biz !..











.
  Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
diye, laf, olsun


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git