Alıntı:
tfd5858 Nickli Üyeden Alıntı
İşte dün Futbol Analiz programında da bu soruyu sordum nail beye biz mağlubiyetleri bırakıp bu konular la ilgilenmemiz lazım. Ben vipteydin bu olayı 3 kişi yaptı birini tanıyorum yüzünde meymenet yok sivas topraklarında kuaförlük yapıyor bir kez sivasspor maçına öz fenerli olduğunu biliyorum trabzonsspor taraftarları bize küfrede bilir şike yaptı diye bilir onun cevabını biz veririz fener atkısı çıkararan hayvanlar veremez biri formayı çıkarıyor gösteriyor sonrada soyunup formayı trabzonspor taraftarlarına gösteriyor ve oradaki çoğu kişilerde bu hayvanları alkışlıyor bir ara o kadar sinirlendim ki ve bu takımı bu itlere bırakan 4 eylül mabedini fenere peşkeş çeken sivasspor taraftarları maça gelmesin diye kendi takımımızın biletini 250 tl yapanlar bu kulüpten gidene kadar maça gelmem dedim ama sonradan dedim ki yok arkadaş dedim Sivasspor kulübü sizin değil bizimdir siz gideceksiniz biz kalacağız sivasspor genel menejeri denilen şahıs twitlwrin de fenerbahçe maçlarıyla ilgili twit atıyor düşünün artık durumu burada çıkmış feneri savunuyor dangalak sen git kendi çöplüğünde öt ne gs ne fb ne bjk burası sivas burada sivasspor tutulur tutmuyorsan 4 eylül mabedine GELMEYECEKSİN
|
topram bana o kişinin dükkanını söyle nerde hangi mahallede onu facebook sivas sayfalrında paylaşalım sivaslıların ekmegini yemesin canını yerim dükkanının fotografınıda çek gitsin fenerbahçeden nemalansın