Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Devre Arası Transfer Piyasası
Alt 18.01.2015, 19:57   #20
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Devre Arası Transfer Piyasası

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamam her sozune katiliyorum yigido ama birde olaya su yönden bak:

Elimizde gecen senelerde oyuncularimiz hep belese gitti onlari iyi fiyata verebildikmi ?
2-3 million euro eden bir grosickiyi sen 500.000-800.000 euroya verirsen tabiki para skkintisi cekersin ve iyi oyuncular alamazsin.
buda simdi Yönetimin elestirilecek bir tarafi bunu oncellikle kabul edelim.
Bu benim kendi yorumum.. Yani gozlemledigim su gardasim.. Mecnun baskanin en buyuk ozelligi takimda kimseyi zorla tutmayisi.. Yani (bilinmez ama) her oyuncuya geldigi gunden beri bunu soylemesidir.. Isteyen kalir ve basimizin ustunde yeri vardir, isteyende gider hic bir SIKINTI cikarmayiz. Cok sukur de oyle oldu.. Basinda hic olumsuz haher gordun mu buna dair? Sercan yildirim haric olmadi.. Giden gidiyor kalanda gonullu olarak kaliyor.. Esese bakiyorsun sevet cetin sorunlu ayrilmis necati sorunlu ayrilmis tarik veysel kadro disi kalmis ve su an erkan zengin sorunu yasiyorlar.. Niye? Oyunculari maksimum fiyata satmak icin.. Bizim baskan oyuncuyu dinler, tabi ki kulubun menfaatini de goz onunde bulundurup oyle satardi..

Erman geldigi gunden beri milli takima cikmak istedigini soylemisti.. Baskan sozlesme onermistir ermanda kabul etmemistir. Cunku Gs da milli takim sansi yakalayacagini dusunmustur.. Sonuc ortada.. Aydin, eneramo ayni sekilde.. Grosickide gelen teklifklerin arasindan en iyisini secip fransaya gitmek istedigini soylemistir.. Baskanimizi BÜYÜK yapan budur benim gozumde: gidene kollarimiz, gidene de kapimiz acik. Gecen sen dedin gardasim. Eneramonun "the baskan is the best man" dedigini.. Belki adamlar simdi daha azimli oynayacak? Bekleyip gorecegiz gardasim

Baskanin bu tutumu bulent uygun doneminde bizi 2 kez zirveye oynatti.. Yanlis hatirlamiyorsam o zamanlar takimda tercuman yoktu. Oyuncular aralarinda fransizca, ingilizce, turkce karisimi cumlelerle anlasiyordu. Kamanan sonradan geldi ortami bozmadi. Cunku ortada oyuncular ve TD arasinda cok neseli bir KIMYA vardi. Kamanan gelip kimyayi bozsaydi o sezon onceden havlu atmistik sezona. Lakin ertesi sezon Kimya bozuldu takim kume dusmekten zor kurtuldu.

Cok uzun oldu biliyorum. Okuyan hakkini helal etsin ama benim dusuncem ve gorusum bu sekilde... Hak verirsin vermezsin senin bilecegin sey..

Etiketler
arası, devre, piyasası, selam, transfer