Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!!
Alt 11.06.2015, 20:55   #22
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!!

2007 tarihinden beri belli araliklarla bu sitede yazi yazmisimdir.Hic bir zaman ne birinin ADI nede SANI tesekkür butonuna bastigimda ön plana cikmamistir.

Bir kisinin adida,sanida o sahsi baglar.Ben hicbir zaman ne bir kisinin ISMINE,nede NIKINE tesekkür etmemisimdir,yapmamda buna ihtiyacim yok.Bir insanin devamli olarak fikirlerine deger verdigim icin o kisiye tesekkür etme ihtiyaci hissetmisimdir.

Fikirleriyle bana birseyler verebiliyormu,veya fikirleri tatminkarmi o vakit nikine bile dahi bakmam.Tesekkür butonuna BASARIM isterse o insanla zamaninda fikir ayriligina düsmüs olsam bile dahi bunu yaparim....

Sartlar ne olursa olsun FIKIRI beni tatminkar ediyorsa gecmiste yasananlar o günde kaldi der tesekkür ederim,ama yasadigim sürece ne stadyumda ,nede bir toplumda o kisiyle karsilasmak ASLA istemem.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
büyük, hizmet, sivasa