17.02.2016, 01:47
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
'''' galibiyeti sadece mesut hocaya bağlamıyorum bende,sadece yapılması gereken doğruları yaptı,takımın dişlilerini yerine koydu,ortasahayı dirençli kurdu ,atıfı bu sezon hiç böyle oynarken gören oldumu? '''
Galibiyeti Mesut Hocaya bağlamıyorsunuz da devamında söylediklerinizi yapanda Mesut Hoca...Kaldıki ''yapılması gereken doğruları yaptı '' demek bile bu galibiyeti Mesut Hocanın aldığı yönündedir...Çelişmiyormu biraz söyledikleriniz
çelişen bişey yok kardeşim,dikkatli okursan ,bu maçın tek kahramanı mesut hoca değil anlamında yazdım,bu galibiyette mesut hocanın hiçbir katkısı yoktur diye bişey yazılı değil,elbetteki hocamızın katkısıda vardır,futbolun bilinmeyeni yoktur,ilk yarıdaki kadro eminim %90 ınımızın kafasındaki kadrodur,bunuda belirttim ,lakinn maç oynanırken yaptığı kritik hamle ,azdaha bu maçın gitmesine sebep oluyordu ,bunu belirtmek istedim ,tıpkı eskişehir maÇINI kaybettiğimiz gibi ,o maçı sivasspor kaybetmedi,beykan kaybettirmedi,okan buruk ,hoca olmadığını göstererek kaybetti,rize maçınıda aynı şekilde mesut hoca kaybederdi,maça yüreğini koyan ,atıf,cicinyo,j.boye ,mehdi asılmasaydı bu maçıda kaybediyorduk,
|
|
|