GVERREIROS DO MINHO JOGAM DOMINGO PARA A TAÇA INTERTOTO 2008-07-14
O SC Braga faz a sua estreia oficial da época 2008/09 já este domingo, dia 20, às 19h00, frente ao Sivasspor, em partida a contar para a primeira mão da III Eliminatória da Taça Intertoto. O jogo terá lugar na cidade turca Sivas, e a segunda mão será disputada no dia 26, no Estádio AXA, pelas 19h00. Uma partida importantíssima, sendo determinante que todos os sócios e adeptos estejam no Estádio AXA a apoiar os nossos Gverreiros do Minho
bunun türkçe açıklamasını yaparsanız sevinirim sayın komtanım yabancı dilimiz fazla yokta hiç yok
Ben size yapayım arkadaşlar siz rahat olun düşündüğünüz şeye bakın maç tarihinde diyorki herkes 4 Eylüle gelsin ama parantez açmış (bağıracak adam gelsin diye) Sonra heee demişki biz portekizi 4 Eylüle Braga yı gömeceğiz ona değinmiş en son olarakta ''Burası 4 Eylül burdan çıkış yok yazmış''
Not:Takıldığınız farklı konularla alakalı bir şey olursa çekinmeden söyleyebilirisniz her türlü dil çevrimi yaoılır
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...
Ben size yapayım arkadaşlar siz rahat olun düşündüğünüz şeye bakın maç tarihinde diyorki herkes 4 Eylüle gelsin ama parantez açmış (bağıracak adam gelsin diye) Sonra heee demişki biz portekizi 4 Eylüle Braga yı gömeceğiz ona değinmiş en son olarakta ''Burası 4 Eylül burdan çıkış yok yazmış''
Not:Takıldığınız farklı konularla alakalı bir şey olursa çekinmeden söyleyebilirisniz her türlü dil çevrimi yaoılır
Süper ve muhteşem bir dil çevrimi ile yapmış olduğunuz bu harika paylaşımınız için çok çok teşekkürler...