Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ne ayrılması
Alt 12.06.2009, 16:05   #11
SİVASLI ALEX
Yeni Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 SİVASLI ALEX FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne ayrılması

MEHMET YILDIZI İSTEMİYORUZZZ !!!! BÜLENT DEVRE ARASI SATMADI 2.YARI MEHMET BİZİ SATTI
SİVASLI ALEX isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SİVASLI ALEX'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2009, 16:28   #12
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet yıldız sivassporumuzun çok önemli bir futbolcusu lütfen eleştirilerinizi seviyeli ve insaflı yapın unutmayınki sivassporumuzun bugünkü geldiği yere bu futbolcu kardeşlerimizin sayesinde geldi ve bundan sonrada bunlarla devam edeceğiz bazıları istemesede şampiyonlar liğine bu futbolcularımıza gideceğiz kimisi mehmet yıldızı beğenmez kimisi musayı beğenmez kimisi sivassporumuza kurulduğu bu güne kadar yaşamadığı altın yıllarını yaşatan bize tarih yazdıran sevgili hocamız bülenti beğenmez beyler klavye başında atıp tutmak kolay herkes taşın altına elini koymalı size kimi beğendirecekler ben şaşıyorum bunu yazanlar sivassporumuza maddi manevi destek verenler olsa sözüm olmayacak bence biz taraftarların yapacağı en güzel iş onların moral ve motifavasyonunu yüksek tutmalıyız yani eleştirilerimizi makul ölcülerde yaplım en azından şu aşamada futbolcularımızın moralini bozmayın lütfen onlarda sitemizi izliyorlar bu eleştirileri hak etmediklerini düşünüyorum Ben 55 yaşındayım sivassporumuzun kurulduğu günden bu güne kadar iyi günde kötü günde sivassporumuzun gercek bir taraftarıyım ama bazıları kadar insafsız eleştiri yapma hakkını kendimde bulamıyorum hoş görüyü elden bırakmadan sivassporumuzu cani gönülden destekleyelim sevgili gencler bir ağbeyiniz olarak diyorumki sivassporumuza sahip cıkalım

BAŞKA SİVASSPOR YOK
+++++++++++++++++ imza

Mehmet Yıldız Kaptanımız ve herşeyimizdir...
Alt 12.06.2009, 18:22   #13
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mehmet yıldız sivassporumuzun çok önemli bir futbolcusu lütfen eleştirilerinizi seviyeli ve insaflı yapın unutmayınki sivassporumuzun bugünkü geldiği yere bu futbolcu kardeşlerimizin sayesinde geldi ve bundan sonrada bunlarla devam edeceğiz bazıları istemesede şampiyonlar liğine bu futbolcularımıza gideceğiz kimisi mehmet yıldızı beğenmez kimisi musayı beğenmez kimisi sivassporumuza kurulduğu bu güne kadar yaşamadığı altın yıllarını yaşatan bize tarih yazdıran sevgili hocamız bülenti beğenmez beyler klavye başında atıp tutmak kolay herkes taşın altına elini koymalı size kimi beğendirecekler ben şaşıyorum bunu yazanlar sivassporumuza maddi manevi destek verenler olsa sözüm olmayacak bence biz taraftarların yapacağı en güzel iş onların moral ve motifavasyonunu yüksek tutmalıyız yani eleştirilerimizi makul ölcülerde yaplım en azından şu aşamada futbolcularımızın moralini bozmayın lütfen onlarda sitemizi izliyorlar bu eleştirileri hak etmediklerini düşünüyorum Ben 55 yaşındayım sivassporumuzun kurulduğu günden bu güne kadar iyi günde kötü günde sivassporumuzun gercek bir taraftarıyım ama bazıları kadar insafsız eleştiri yapma hakkını kendimde bulamıyorum hoş görüyü elden bırakmadan sivassporumuzu cani gönülden destekleyelim sevgili gencler bir ağbeyiniz olarak diyorumki sivassporumuza sahip cıkalım

BAŞKA SİVASSPOR YOK
sana aynen kelimesi kelimesine harfi harfine katılıyorum bülent hoca mehmet yıldız ve musa bu takımın bel kemiği sivassporun buğünkü bu güzel durumuna en büyük katkıyı sağlayan bu üç insan sivassporumuza olduğu gibi tüm futbolcularımıza iyi günde kötü günde herdaim sahip çıkalım onların sırtında taşıdığı forma bizlerin kalbinde büyük aşk taşıyan bir değer bunun hatrına tüm futbolcularımızı daha iyi olmaları için destekleyelim moral verelim
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.06.2009, 18:57   #14
İLKADIM
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 İLKADIM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet arkadaşlar mehmet yıldız top kaptırınca veya topun kendisine atılmadığında futbolcu arkadaşlarına el kol hareketi ediyor. bunun nedeni kanımca mehmet genelde gittiği takımlardan hep gönderilmiş şimdi kulüp ona değer verdiği için bu tür futbolcuya yakışmayan hareketlerde bulunabiliyor. Mesela musa'ya çok bu şekilde hareketlerde bulundu musa takımlarında direk oynarken metmet yıldız kulüp arıyordu.
İLKADIM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.06.2009, 19:34   #15
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ssozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya mehmet abi biraz daha hırslı oynasan şampiyon olurduk

he bu arada ben 8.sınıftayım teşekkür aldım
İşte en güzel eletiriyi bu genc kardeşim yapmış içten ve samimi futbolcularımız eleştirirken onları incitmeden yaparsak daha şık oluyor tıpkı genc kardeşimin yürekten seslenişi gibi tebrikler genc kardeşim hep böyle seviyeli eleştiriler yapmanı temenni ederim ayrıca seneye derslerinde başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.06.2009, 19:41   #16
konuksivaslı
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 konuksivaslı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız iyi bir futbolcu iyi bir kaptan ama her iyi seyin birde kötü sonu vardır bence büyük klupler mehmeti almadık istedikleri zaman çok paara satılırsa çok daha genç ve yetenekli futbolcular alınabilir. duygusal davranmamak sivasın gelecegi mehmet yıldızdan daha önemli düşünülmelidir bu mantıkla...
konuksivaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 12:32   #17
ssozan
Tecrübeli Yiğido

ssozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 ssozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
İşte en güzel eletiriyi bu genc kardeşim yapmış içten ve samimi futbolcularımız eleştirirken onları incitmeden yaparsak daha şık oluyor tıpkı genc kardeşimin yürekten seslenişi gibi tebrikler genc kardeşim hep böyle seviyeli eleştiriler yapmanı temenni ederim ayrıca seneye derslerinde başarılar dilerim
teşekkür ederim abi

içten ve samimi söledim doğru
ayrıca seneye de derslerime daha iyi çalışcam
ssozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009, 12:38   #18
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil Cevap: Ne ayrılması

Alıntı:
ssozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya mehmet abi biraz daha hırslı oynasan şampiyon olurduk

he bu arada ben 8.sınıftayım teşekkür aldım

Arkadaşım KonumuzLa ilgili cevapLaR yaz Mesajın yukseLsin diye deqiL
Alt 14.06.2009, 12:41   #19
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Her ne kadar formu düşse de bazen iyi maçlar çıkarmasa da Mehmet yine Mehmettir, bizimdir.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ayrılması

Seçenekler Arama
Stil