Tv 58'de hocazmo açıkladı Fransız stoperi Aubey'i transfer ettiğimizi açıkladı.. Aubey şu an takıma katılmış.. keıta'da yarından sonra takıma katılcakmış..
Abi gömü felan mı buldu bu takım yoksa Ertuğral karizması mı yeterli Ayrıca Lucien Aubey sol bekte oynayabiliyor, bence onun rahatlığı ile de yollandı Hayrettin...
Ben Dün Kongo milli takımı defans oyuncusu Premier ligde oynayan bir futbolcu oldugunu bir kaynaktan edindim daha sonra Hérita Nkolongo Ilunga ismi bu kritirlere uyuyodu ve hayalkafenin 1.80 boyunda sol ayaklı demesi beni kesin bu oyuncudur dememe sebep oldu (yasıda 26 yazmıstı Hérita Nkolongo Ilunga da 27 yasındaydı ben yasının yanlıs yazmıstır dedım) ama Fransa vatandası olması durumu bozdu fransa asıllı olarak arastırıldıgında ise Lucien Aubey ismine ulastım yani Lucien Aubey ismi %99 hayalkafenin bahsettigi transfer %1 lik kısım iste Hérita Nkolongo Ilunga ismine ait...
OYUNCU KONGO ASILLI VE ARAŞTIRDIM BAYA BİR KARİYERİ VAR AVRUPADA ÖNEMLİ LİGLERDE VE KULUPLERDE DE GÖREV YAPMIŞ 26 YAŞINDA STOPER SOL AYAKLI 1.80 BOYUNDA VE AYRICA BU OYUNCU AVRUPDAN ÖNEMLİ BİR KULUPTEN ALINMAK ÜZERE
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR BU HABERİMİZ DE DOĞRU ÇIKTI LUCİEN AUBEY ARTIK YİĞİDO SIRADA FORVET TRANSFERİMİZ VAR
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Kardeş forveti içinde ipucu versende biraz raşatırma yapsak.. baş harfi nedir.. Uyruğu kuyruğu nedir..))
abi inan valla şu an hiç bir isim yok görüşülen birkaç kişi varmış ama kesin bi isim yok haber gelince onu da paylaşacağım kesin haber almadan ortalık bulanmasın
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...