Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ATAMAYANA ATIYORLAR
Alt 20.02.2011, 12:44   #11
zeegg58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zeegg58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ATAMAYANA ATIYORLAR

FUTBOLCU TOPTAN KORKMALIMI arkadaş bir oyuncu düşünün kendi ülkesinde kol kıralı olmuş tunus milli takımının ileri gelen oyuncularından coğumuzun rüyasında bile göremeceyimiz paralarla gelmiş yanlız bize gelince koşmaktan aciz top kendine gelince sanki halısahadan getirmişler oraya koymuşlar gibi bir görünüşü var yaww kardeşim sen futbolcusun toptan korkuyorsun firikik kullanırken neden poptan kacıyorsun zıtlaman gereken yerde kafanı yere çekiyorsun madem korkuyon girme baraza senin kafan yerinde olsa o gol olmayacak.......
zeegg58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Atamayana atıyorlar
Alt 20.02.2011, 13:05   #12
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Atamayana atıyorlar

1 puana razı olmadık da takım geri çekilip bu seferde 1 puan için oynasaydı şimdi öyle diyecektiniz 1 puan için çıkmışız sahaya diye.Bu maçta hiç yokta 1 puan çok iyiydi ama olmadı.Fulbolculara,Enoramo dışında,bir şey de diyemiyorum iyi niyetleriyle ellerinden geleni yaptılar.1. golde amatörce olabilir, ama 2. golde yapılan faul asıl amtörce olanı maç bitmiş herkes razı 1 puan sen gidip orda öyle faul yaprsan gölü yersin tabi.Senin işin orda defans yapmak değil ilerde gollerini at yeter bize...Haddimizi bilmek derken ne kastediliyo anlamadım Suarezin pozisyonu gol olsaydı şimdi de mi öyle konuşulacaktı?Hayır,Sivas baskılı oynadı ve golü buldu denecekti emnim buna...Asıl o zaman baskılı oynadığımızda haddimizi bilmiş oluyoruz...Defansa çekilip korkak top oynayarak değil
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2011, 13:53   #13
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Sivasspor, son dakikalarda kaçan puanlara yanıyor
aa - 20.02.2011 - 12:16

Ligde son haftalarda iyi futbol oynamasına karşın son 6 maçta taraftarına galibiyet armağan edemeyen Sivasspor, son dakikalarda yenilen gollerle kaybedilen puanların üzüntüsünü yaşıyor.

Bu sezon, eski başarılı günlerinden uzak bir performans sergileyen ve ligde zor günler yaşayan Sivasspor, geride kalan 22 maçın 12'sinden mağlubiyetle, 3'ünden galibiyetle, 7'sinden ise beraberlikle ayrıldı.

Sahasında Galatasaray'ı 2-1, Kardemir Karabükspor'u 5-1 ve Konyaspor'u 1-0 yenip, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor ve Medical Park Antalyaspor ile 1-1'lik skorlarla berabere kalan kırmızı-beyazlılar, evinde Bursaspor'a 2-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-0 ve Trabzonspor'a 3-2 yenildi.

Dış sahada ise Trabzonspor'a 6-1, Manisaspor'a 3-0, Kayserispor'a 4-1, Kasımpaşa'ya 2-0, Fenerbahçe ve Galatasaray'a 1-0, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor'a ise 2-1 mağlup olan Sivasspor, deplasmanda ise sadece Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sezonki 3 galibiyetinin 3'ünü de sahasında elde eden, dış sahada uzun bir süredir galibiyete hasret olan Sivasspor, özellikle son haftalarda iyi futbol oynamasına rağmen son 6 maçında taraftarına galibiyet armağan edemedi.

Ligde en son 16. haftada 12 Aralık 2010 tarihinde sahasında Konyaspor'u 1-0 yenen ve son 6 maçında galibiyete hasret kalan Sivasspor, son 5 mağlubiyetinin 3'ünü son dakika golleri sonucu, 2'sini ise son 20 dakikada yenilen goller sonucu aldı.

Yaptığı basit savunma hataları nedeniyle maç kazanmakta zorlanan ve üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligde kümede kalma yolunda darbe alan Sivasspor, savunma hatalarına ve kolay gol yeme sorununa çözüm bularak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

-SON ANLARDA KAYBEDİLEN PUANLAR-

Sivasspor, ligin 5. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yaptığı maçın son anlarına 1-0 önde girmesine rağmen Adem Sarı'nın 89. dakikada attığı gole engel olamayarak sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı.

Ligin 20. haftasında son anlarına 1-1 eşitlikle girilen Bursaspor-Sivasspor maçında Kenneth Miller'in 88. dakikada attığı gole engel olamayarak Bursa temsilcisine 2-1 yenilen Sivasspor, 21. haftada Trabzonspor ile sahasında yaptığı maçta da başarılı bir futbol sergilemesine rağmen son dakikalarda yediği golle maçı 3-2 kaybetmişti.

Güçlü rakibi Trabzonspor karşısında 2 kez beraberliği sağlamasına karşın skoru koruyamayan Sivasspor, 84. dakikada attığı beraberlik golünün hemen ardından 85. dakikada santra sonrası gelişen hızlı atak sonucu Burak Yılmaz'ın golüne engel olamayarak sahadan puansız ayrılmıştı.

Bursaspor ve Trabzonspor maçlarında son dakikalarda yediği gollerle puandan olan Sivasspor, son olarak ligin 22. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yaptığı maçta da son dakikalarda yediği golle yıkıldı. Zorlu Eskişehir deplasmanında maçın uzatma dakikalarında Vitor Hugo Gomes Pasos'un (Pele) golüne engel olamayan Sivasspor, rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Sivasspor, ligin 17. haftasında Fenerbahçe ve 18. haftasında Galatasaray ile yaptığı maçlarda da son bölümlere beraberlikle girmesine karşın son anlarda yediği golle sahadan yenik ayrılmıştı. Fenerbahçe maçında Alex De Souza'nın 77. dakikada attığı gole engel olamayan Sivasspor, Galatasaray karşılaşmasında ise Servet Çetin'in 70. dakikadaki golünü engelleyememişti.
kaynak:Zaman spor haberleri
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: ATAMAYANA ATIYORLAR
Alt 20.02.2011, 14:14   #14
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ATAMAYANA ATIYORLAR

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ELBET ŞANS BİZEDE BİRGÜN GÜLER BÖYLEDEVAM EDECEK DEĞİLYA KESER DÖNERSAP DÖNER BİRGÜNGELİRHESAPDÖNER
işallah erken güler iş işden geçince gülmesinde
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2011, 14:23   #15
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dün bucada bizden çok şansızlık vardır adamların iki topu direkten çok net pozisyonları kaçtı Tek şanssız biz değiliz iyiki dün atamayana atarlar kuralı işledi tekrardan
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2011, 14:24   #16
Kumyurt58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Kumyurt58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim izledigimiz sivasspor bu degil..... bir yerde bir eksiklik var.ben tahmin ediyorum bazilari bizim takima büyü yapti gitti bana yine muhtac olsunlar diye. tabi bu benim kanatim.onun icin S. Spor yonetimi, bir kursun dökturseler belki bundan kurtaririz-cünki iki senedir bu böyle olmaz. obür takimlara bakiyorsun hoca degisiyor hersey normal oluyor genelde.Ben büyüye ve nazara inanirim, tabi bu benim kanatim. artik herkes gir gir gecmeye basladi bu da bizim zorumuza gidiyor.ben sade aklimdan geceni söylüyorum. herkese gelecek macta üc puanla baslamayi temenni ediyorum . Almanyadan selamlar.
Kumyurt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2011, 16:17   #17
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

yok abi yok olmaz bu iş böyle olmaz her hafta ynı bu takım 1 hafta boyunca ne çalışıyor ben anlamıyorum her hafta yaptığımız hataları örnek alıp bi daha yapmasak barca seviyesinde hatasız top oynuyoduk ADET TA FUTBOLUN NASIL OYNAMAMSI GEREKTİĞİNİ FUTBOLCULARIN NASIL EN VERİMSİZ YERLERİNDE OYNATILABİLECEĞİ OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNİN NASIL YAPILMAMASI GEREKTİĞİ dersini veriyoruz
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2011, 16:19   #18
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 753 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Kumyurt58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim izledigimiz sivasspor bu degil..... bir yerde bir eksiklik var.ben tahmin ediyorum bazilari bizim takima büyü yapti gitti bana yine muhtac olsunlar diye. tabi bu benim kanatim.onun icin S. Spor yonetimi, bir kursun dökturseler belki bundan kurtaririz-cünki iki senedir bu böyle olmaz. obür takimlara bakiyorsun hoca degisiyor hersey normal oluyor genelde.Ben büyüye ve nazara inanirim, tabi bu benim kanatim. artik herkes gir gir gecmeye basladi bu da bizim zorumuza gidiyor.ben sade aklimdan geceni söylüyorum. herkese gelecek macta üc puanla baslamayi temenni ediyorum . Almanyadan selamlar.
Getirdiğin hocalar ne ki ne bekliyosun bizim başımıza getirdiğimiz hoca diyorki es es teyken istedğim gibi transferler yaptırmadılar böyle oldu acaba şu an ki kadronun aynısı hatt 7-8 oyuncunun gönderildiğinden haberi var mı ?
Alt 20.02.2011, 16:22   #19
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sene küme düşecez heralde belli oldu çok kötü oynuyoruz
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2011, 16:22   #20
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor, son dakikalarda kaçan puanlara yanıyor
aa - 20.02.2011 - 12:16

Ligde son haftalarda iyi futbol oynamasına karşın son 6 maçta taraftarına galibiyet armağan edemeyen Sivasspor, son dakikalarda yenilen gollerle kaybedilen puanların üzüntüsünü yaşıyor.

Bu sezon, eski başarılı günlerinden uzak bir performans sergileyen ve ligde zor günler yaşayan Sivasspor, geride kalan 22 maçın 12'sinden mağlubiyetle, 3'ünden galibiyetle, 7'sinden ise beraberlikle ayrıldı.

Sahasında Galatasaray'ı 2-1, Kardemir Karabükspor'u 5-1 ve Konyaspor'u 1-0 yenip, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Bucaspor ve Medical Park Antalyaspor ile 1-1'lik skorlarla berabere kalan kırmızı-beyazlılar, evinde Bursaspor'a 2-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-0 ve Trabzonspor'a 3-2 yenildi.

Dış sahada ise Trabzonspor'a 6-1, Manisaspor'a 3-0, Kayserispor'a 4-1, Kasımpaşa'ya 2-0, Fenerbahçe ve Galatasaray'a 1-0, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor'a ise 2-1 mağlup olan Sivasspor, deplasmanda ise sadece Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sezonki 3 galibiyetinin 3'ünü de sahasında elde eden, dış sahada uzun bir süredir galibiyete hasret olan Sivasspor, özellikle son haftalarda iyi futbol oynamasına rağmen son 6 maçında taraftarına galibiyet armağan edemedi.

Ligde en son 16. haftada 12 Aralık 2010 tarihinde sahasında Konyaspor'u 1-0 yenen ve son 6 maçında galibiyete hasret kalan Sivasspor, son 5 mağlubiyetinin 3'ünü son dakika golleri sonucu, 2'sini ise son 20 dakikada yenilen goller sonucu aldı.

Yaptığı basit savunma hataları nedeniyle maç kazanmakta zorlanan ve üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligde kümede kalma yolunda darbe alan Sivasspor, savunma hatalarına ve kolay gol yeme sorununa çözüm bularak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

-SON ANLARDA KAYBEDİLEN PUANLAR-

Sivasspor, ligin 5. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yaptığı maçın son anlarına 1-0 önde girmesine rağmen Adem Sarı'nın 89. dakikada attığı gole engel olamayarak sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı.

Ligin 20. haftasında son anlarına 1-1 eşitlikle girilen Bursaspor-Sivasspor maçında Kenneth Miller'in 88. dakikada attığı gole engel olamayarak Bursa temsilcisine 2-1 yenilen Sivasspor, 21. haftada Trabzonspor ile sahasında yaptığı maçta da başarılı bir futbol sergilemesine rağmen son dakikalarda yediği golle maçı 3-2 kaybetmişti.

Güçlü rakibi Trabzonspor karşısında 2 kez beraberliği sağlamasına karşın skoru koruyamayan Sivasspor, 84. dakikada attığı beraberlik golünün hemen ardından 85. dakikada santra sonrası gelişen hızlı atak sonucu Burak Yılmaz'ın golüne engel olamayarak sahadan puansız ayrılmıştı.

Bursaspor ve Trabzonspor maçlarında son dakikalarda yediği gollerle puandan olan Sivasspor, son olarak ligin 22. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yaptığı maçta da son dakikalarda yediği golle yıkıldı. Zorlu Eskişehir deplasmanında maçın uzatma dakikalarında Vitor Hugo Gomes Pasos'un (Pele) golüne engel olamayan Sivasspor, rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Sivasspor, ligin 17. haftasında Fenerbahçe ve 18. haftasında Galatasaray ile yaptığı maçlarda da son bölümlere beraberlikle girmesine karşın son anlarda yediği golle sahadan yenik ayrılmıştı. Fenerbahçe maçında Alex De Souza'nın 77. dakikada attığı gole engel olamayan Sivasspor, Galatasaray karşılaşmasında ise Servet Çetin'in 70. dakikadaki golünü engelleyememişti.
kaynak:Zaman spor haberleri
Bunların hepsini topluyosun dönüp kendimize bakıp bi özeleştiri yapmıyoruz şanssısız bahtsısız die kılıflar bulmaya çalışıyoruz şans dediğin 3 kere tekrrarlanmaz yıldırım bile 2 kere aynı yere düşmüyor BİZ BÖYLE BAHANELERİN ARKASINA SAKLANMAMALIYIZ BİR HATA YAPIYORUZ BUNLARIN ARKASINA SAKLANIRSAK DAHA ÇK YAŞARIZ BUNLARI ZARAR IN NERESİNDEN DÖNSEK KARDIR

Etiketler
atamayana, atiyorlar, atıyorlar

Seçenekler Arama
Stil