Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.09.2013, 20:35   #41
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu memleketin insanı nın gözü kör kulağı sağır maç olduğunu bilmeyenler var stada giderken bu gun maç mı var diye soranların ağzın kürekle vuracan
Alt 21.09.2013, 20:38   #42
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı izleyemdim onamı üzüleyim.
Yoksa kendi sahamızda yenildik ona mı üzeleyim
Alt 21.09.2013, 20:39   #43
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

nesini değerlendirelim ki..
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 20:40   #44
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 535 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

canınız sağ olsun yiğidolar felaket tellallığı yapmaya gerek yok kasımpaşayı tebrik etmek lazım güzel maç oldu rakip daha az hata yaptı maçı kazandı bazı arkadaşların beğenmediği utaka yı baya aradık
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alaattin 5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2013, 20:44   #45
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Yazık oldu ama anlamadığım futbolda istikrar önemli derler ama hangi yönde en basiti kadirin kötü oynama istikrarı baya iyi !!! futbolcuların keyfini beklersek işimiz zor...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 20:46   #46
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

ilk yarı biz = bank asya takımı
ikinci yarı biz = barcelona
kasımpaşaya kaybeden takım ilk yarı sahada olan takımdı. yazık oldu bu maça
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 20:48   #47
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hedeften git gide uzaklaşıyoruz,lig uzun maraton henüz herşey bitmiş değilde ,böyle kendi evimizde yenilmek kötü oldu hiç değilse berabere kalmalıydık ,şu ilk yarıda gol yeme hastalığından kurtulmamız gerekiyor,hep diyorum,bu takımın tam göbeği sorunlu burası sorunlu olunca defansda hata yapıyor ,buna forvetteki eksiklikte eklenince sonuç normal oluyor ,kasımpaşa öyle yabana atılacak takım değil fb yendide neler çekti ,bukadar üzülmenin yaNdık bittik öldük demenin anlamı yok,r.carlosun biraz yardımcılarıyla istişare yapması gerekir eğer iyihoca olacaksa şu oyuncu değişikliklerini zamanında yapması gerekir,sivasspor tam takım olamadı ,herhafta bir bölge s.o.s veriyor,bu hafta herbölge s.o.s verdi yenilgiden ders çıkarıp önümüzdeki maçlara bakmak lazım
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2013, 20:51   #48
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

'Böyle futbol anlayışı Brezilyanın her bölgesinde de değil.sadece Riveriasında olur sanırsam.İleriye yönelik stoper ben bi tek bu Costa yı gördüm'

Bunu FB maçından sonra demişim.Aradan nerdeyse 1 ay gecmiş hiç birşey değişmemiş takımda.Size enteresan bir şey soracam takımın sıkıntısı ortaya çıkacak.Siz hiç bu kadar topuk pası veren takım gördünüz mü.Ben ne bu ligde ne de daha önce hiç görmedim.Adeta futbolu biz şeyimizle oynarız tarzı.Sorsalar siz kimsiniz.Roberto Carlos un takımı diyecekler kesin.Gereksiz ukalalık.Roberto Carlos da dahil herkesin takkeyi önüne alması lazım.Bir kere bu takımın bir defans anlayışı olması lazım.Defansda Ümitle Ziya dışında adeta defansif oyuncumuz yok.Adem yerinden kımıldamayıp Kadirde hucumu sekizleyince yandı keten helva oluyor tam.Neyse adamlar erkenden iki golü buldu da yine beşlik olmadık.Aslında 5 lik yapacak kadar pozisyona da girdiler.Gerçi bu süpriz değil.Yarın denesinler SivasDemirspor da girer bol pozisyona bu takıma karşı.Carlosdan rica ediyorum eger umurundaysa lütfen Mehdi ile Atıf ın kaptırdığı topları saysın.Mehdi bağırıyor ben hucumcu orta saha değilim diye.Her topu eger kaybetmezse geriye veriyor.Veya Atıfa veriyor o kaybediyor.Aydını bu göbekli hali ile ancak çiftetelli oynaması için sahaya sürebilir şuurlu bir teknik direktör.Hakan Arslan demezmi bu göbekli oynuyor,orta saha dökülüyor antrönör bana kıl herhaldeki oyuna almıyor diye.Der.Biz diyorsak o da der.Tamam şapkadan tavşan çıkaracak diye koydun çıkaramadı,peki yanında Grociski gibi Polonya milli takımı kanat oyuncusu varken 80. dakikaya kadar Godo yu beklemiyorsan neyi bekliyorsun.Adem niye yerinden kıpırdamıyor diye sorarken adam ağlamaklı kenara sesleniyor beni alın diye.Belliki sakat.Demese ona da sabredecek.Bu maçta anladık ki sabırlı olmak da bir yere kadar meziyetmiş.Bu Cicinho iyi futbolcu olabilir ama mahalle maçlarındaki takımlarin her topa vuran abisi gibi.Adeta top babasının da ona vermezlerse takımdan kesilecekler korkusu varmış gibi diğer futbolcularda.Haa o takım abilerinin efeliği de mevcut.Bir tekme salladıki.Aynısını Merzifonlu eşekler atabilirdi ancak ve hakem sarı kart gösterince hepimiz kızardık şahsen.Roma da Madrid de de böyle tekmeler atıyormuydu bilmem ama birileri Sivasın da büyük bir şehir olduğunu ona acilen hatırlatması lazım. Keşke mahalle takımı özelliği bi bu olsa.Herkes serbest oynuyor.Cicinho, Kadir ilerde rakip ceza sahasında iken geride bazen Ümit i 3 hucumcuyla gladiatör gibi mücadele ettiğini görmek göz yaşartıcıydı.Bu Costa yı illa oynatacaksak ön libero oynatalım geriye de Navratil i koyup biraz defans yapalım.Yoksa Hem Carlosa hem Sivasa yazık olacak.Atıf ı geriye Mehdiyi klubeye doğru çekip Hakan Arslanı mutlaka orta sahaya monte edelim.Haa Kasımpaşa bugün gerçekten çok kötü oynadı.allah korudu yani .
Çok kötü sinyaller verdi takım.Koşu kalitelerine bakmadım ama onda da düşüş varsa,şakası yok düşeriz bu futbolla.Bence geç olmadan çare mi.Roberto Carlosu gec olmadan sportif direktör yapıp Abdullah Avcı yı takımın başına getirmek.Carlos da kendi kariyeri için acilen yönetime bunu önermeli bence.Peki böyle giderse yarın bigün oynananacak bir BJK maçının skoru hakkında bir fikri olan var mı.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2013, 20:53   #49
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir takımın forvetsiz oynadığı zaman başına ne gelmesi gerekir diye sorsalar bu maçı izletmek lazım.....

Bir takım saçmalarsa ne olur deseler bu maçı izletmek lazım....

Bir takım nasıl kendi kendini malup eder desek bu maçı izlemetmek lazım......

Kısaca dostlar saçmaladık zırvaladık adam nasıl ortadan ikiye yardılırsa resmen yarım yarım yarıldık , sinir olduk ,kudurduk ...........

Carlosa sadece 2 sorum var

1.Takımdaki değişikilik için 70 yada 80 .dakika beklenilmek zorunda mı ?

2.Futbol takımı çalıştıran bir hoca Kadir ve Aydına nasıl olurda 90 dakika tahammül edebilir ?

Bu soruların mutlak açıklaması vardır? Çok merak etmekteyim
......:con fused:
Alt 21.09.2013, 20:58   #50
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

riza hocaya ayar olurduk degisiklikleri bekliyor diye carlosa bu macta delirdim resmen adem beni degistir demeseydi belki adamda almicakti oyuna bukadar acik futbola ne gerek var hic anlamadim 2.yarıdaki baskı oyun yanıltmasın ilk yari 5 olurdu bu mac boyle defans olursa hedeflerin hic biri olmaz macin en iyiadami mehdi bana gore
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil