Osmanlı bugün gs yi yendi ama arkadaşlar bu kadar büyük konuşuyorum sezon sonu küme düşerler. Cidden kadroları yeterli değil bugün onlar için efsane maçlardan biriydi haftaya çok rahat yeneceğimizden eminim..
Osmanlı bugün gs yi yendi ama arkadaşlar bu kadar büyük konuşuyorum sezon sonu küme düşerler. Cidden kadroları yeterli değil bugün onlar için efsane maçlardan biriydi haftaya çok rahat yeneceğimizden eminim..
Hep kücük gördügümüz takimlar patlama yapiyor zaten, Osmanlida patlama yapar kadrolari bence cok iyi.
Hep kücük gördügümüz takimlar patlama yapiyor zaten, Osmanlida patlama yapar kadrolari bence cok iyi.
torje umar ve serdar dışında iyi denilebilecek oyuncuları yok. webo ne kadar tutar tartışılır. mehmet güven mi iyi musa çağıran mı? yeni aldıkları rusescu topu bomba zanneder karakola götürür, yeni japon oyuncuları seto IMDB puanı 5.2 olan uzakdoğu film oyuncusu tipi futbolculukla alakası yok oyuna girer girmez gol yediriyodu. yani parmakla gösterirsin kadrodaki oyuncu kalitesini. bizim kiralık gönderdiğimiz fatih banko sol bek oyuncuları olur
Osmanlıspor, GS 2-1 yenmenin verdiği rehavetle Sivas'a gelecekler bu da bizim için büyük avantaj olur.
Sergen hoca, hücuma çıktığımız da rakibin kontrataklarına karşı iyi önlem alırsa ve yeni transferlerimizden Abalo ile Barrales'e ilk onbirde şans verirse, kendi saha ve seyircimiz önünde üç puanla tanışabiliriz.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Sevgili Yiğido kardeşim, geçen hafta lafla Eskişehir'i de yeniyorduk ama Sergen hocanın hataları ile hezimete uğradık, hemi de 36 yaşındaki oyuncudan üç gol yiyerek, bu mağlubiyetlerden ders çıkaralım, çünkü oynanmadan lafla maç kazanılmıyor, sahada Çayır çatır mücadele ile maç kazanılıyor. Şayet başarı istiyorsak asla rehavete yer yok
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Osmanlıya karşı bu kadro ile çıkmalıyız. Abalo kesinlikle bu takımda ilk 11 oynamalı. Forvet arkası çok başarılı olacağını düşünüyorum. Yekta'ya gelince Ademin yerine kullanılabilir.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Aliriz mac bizim, farkli alsak süper olur. Atif burhan olsun, yahu Batuhan inanilmaz hatalar yapti GS macinda bu adamin nereye kadar kredisi var. Hucum da hizli uzun pas gelse 10 tanede bitanesini degerlendiriyor, sahada hele ilk onbirde batuhan olmasin, kazaniriz.
Ne zaman ankette biz kazanırız desem yamuluyoruz o yüzden Osmanlı spora verdim ankette ayrıca gökhan Turna kadroyu güzel kurmuş belki orda Korcan setkus değişikliği olabilir nasıl başlarsa öyle gider Tunc Kayacı sivassporu galatasaray maci aldatması demişti bu haftada Osmanlı sporu aldatır inşallah...