Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 30.08.2014, 18:11   #1291
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
alacakaranlik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biliyorum burası hiç yeri değil ama galiba konu açma yetkim olmadığı için içimdeki yarayı burudan paylaşmak istiyorum. Belki Sivas'ta yaşayanlar benim neler hissettiğimi anlayamayabilirler yada biraz sonra yazacaklarımı saçma bulabilirler.

Ben doğma büyüme Sivas'lıyım. ancak işim gereği Sivas'tan ayrılmak zorunda kaldım. Emekli olana kadar da Sivas'a dönme ihtimalim yok, mesleğim gereği memleketimde çalışma imkanım yok. belki bazı arkadaşlar anlamıştır ama açık söyleme gerekirse burada birçoğu arkadaşın pek de sevmediği polislik mesleğini icra ediyorum.

Benim memleketimde çalışabilmemin tek şartı, Sivas'ın BÜYÜKŞEHİR olması. Ancak mevcut şartlarda Sivas' ın nüfusunun bunu karşılaması mümkün değil. Belki benim düşünen çok insan vardır. Benim tek derdim nüfusun bir an önce 750.000'i bulması. bunu başarabilmek çok mu zor, Belediye Başkanı bunun için bir kampanya başlattı fakat pek rağbet gördüğünü düşünmüyorum. Allah aşkın Sivas gönüllülerinden rica ediyorum, şu Sivas'ın nüfusunu artıralım. eğer olurda Sivasa'a gelirsem ve Stadda görevli olursam buradan söz, kimseye zorluk çıkarmıycam
Allah sizin gibilerden razı olsun, gerçekten biz Sivaslılar birbirimize karşı çok soğuğuz öyle ki kimi hemşehrilerimiz verdiğimiz selamı almaz. En büyük temennim Sivas'ın büyük şehir olması ancak nasıl olur bilmiyorum. Sadece Sivaslı ev hanımları ikametgahlarını buraya alsalar büyük bir yol katedilmiş olur. Okula gitmeyen küçük çocukların yine aynı şekilde. Emekli amcalarımız yine aynı şekilde keşke olsa, keşke her memur kendi şehrinde çalışma fırsatı bulsa ama yıllardır göç verdik, yıllardır Sivas geri plana atıldı şimdi tekrar yükselmeye çalışıyoruz ama bu saatten sonra durum hiç iç açıcı değil..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.08.2014, 18:13   #1292
beko35
Yiğido

beko35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 417 beko35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

stadyumda çalışmalar devam mı ediyor ? yoksa durmaya mı devam ediyor?
beko35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda beko35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.08.2014, 18:14   #1293
sivasfutbol
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 862 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
beko35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
stadyumda çalışmalar devam mı ediyor ? yoksa durmaya mı devam ediyor?
Çalışmalar devam ediyor her gün resim çekince stadyumdaki ilerlemeyi göremiyoruz, inşaat sonuçta yavaş ilerliyor. Haftada bir çekince ilerleme belli oluyor.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2014, 21:05   #1294
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kaba inşaata dikkatli bakarsanız vip-basın tribünü neredeyse bitmek üzere..En geç 10-15 gün içinde stadın kaba inşaatının tamamını bitirirler bitirmesine de ,iş bununla kalmıyor ki;daha çatı işleri var,dış tarafının kapanması;kabuğun tamamlanması var,içerde ince iş olarak yapılması gereken bir yığın iş var..Daha saha zemininin,çimlerin nasıl olacağını bilmiyoruz,koltukların takılması da oldukça zaman alacak....Çevre düzenlemesi derseniz daha başlanmadı bile...Belediyenin yapmayı düşündüğü yolu da hesaba katarsak bu inşaatın tamamen bitimi en az Martı,Nisan ı bulacak gibi...Ne zaman teslim edilir onu da Allah bilir...Ben en çok yeni çatıyı merak ediyorum;eskisi gibi olmayacağını iddia edenler var..Onu da çatı bitince göreceğiz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2014, 21:16   #1295
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
alacakaranlik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biliyorum burası hiç yeri değil ama galiba konu açma yetkim olmadığı için içimdeki yarayı burudan paylaşmak istiyorum. Belki Sivas'ta yaşayanlar benim neler hissettiğimi anlayamayabilirler yada biraz sonra yazacaklarımı saçma bulabilirler.

Ben doğma büyüme Sivas'lıyım. ancak işim gereği Sivas'tan ayrılmak zorunda kaldım. Emekli olana kadar da Sivas'a dönme ihtimalim yok, mesleğim gereği memleketimde çalışma imkanım yok. belki bazı arkadaşlar anlamıştır ama açık söyleme gerekirse burada birçoğu arkadaşın pek de sevmediği polislik mesleğini icra ediyorum.

Benim memleketimde çalışabilmemin tek şartı, Sivas'ın BÜYÜKŞEHİR olması. Ancak mevcut şartlarda Sivas' ın nüfusunun bunu karşılaması mümkün değil. Belki benim gibi düşünen çok insan vardır.icimde o kadar buyuk bir Sivas özlemi varki bunu kelimelerle anlatmak mümkün degil. Sadece Istasyon caddesinde bos bos yurumek bile cok buyuk mutluluk benim icin. butun sevdiklerim orda. bir bayram gununu gurbet ekde gecirmenin ne demek oldugunu cogumuz anlamayabiliriz. Benim tek derdim nüfusun bir an önce 750.000'i bulması. bunu başarabilmek çok mu zor, Belediye Başkanı bunun için bir kampanya başlattı fakat pek rağbet gördüğünü düşünmüyorum. Allah aşkın Sivas gönüllülerinden rica ediyorum, şu Sivas'ın nüfusunu artıralım. eğer olurda Sivasa'a gelirsem ve Stadda görevli olursam buradan söz, kimseye zorluk çıkarmıycam
kardeş benzeri durumdayız anlaşılan. ben de farklı bir meslekteyim. sivas'a gelip çalışabilmem için şehirde özel sektörün güçlenmesi ve gelişmesi lazım. yıllar yıllar geçiyor, aklımın köşesinde hep dönmek var ama ne zaman olur nasıl olur hiç bilemiyorum.

sivas'ın büyükşehir olabilmesi için belediye başkanı bir çağrıda bulundu. dediklerine göre 2014 yılının ilk altı ayında 20 bin kişi artmış nüfus. inşallah geriye kalan 90 bin kişi önümüzdeki yıllarda bulunur ve 750 bin sınırını geçeriz de sivas büyükşehir olur ve birçok açıdan daha iyi yatırım alır.

bunun için sivaslılara görev düşüyor. sivaslı öncelikle memleketini sevecek, yatırımını memleketine yapacak. işadamlarına ve özel sektöre saygılı olacak, dedikoduyu bırakacak. başarılı olana sahip çıkıp destek olacak.

sivaslı köyüne ilçesine ve şehir merkezine sahip çıkacak, geliştirmeye uğraşacak. bugün şarkışla, suşehri, yıldızeli, kangal, gürün gibi güya büyük dediğimiz ilçelerimizin bile nüfuslarını toplasan 100 bin yapmıyor. yazık çok yazık. halbuki bu ilçelerin her birisi 50-60 bin nüfus tutsa sivas bu kadar küçülmezdi.

hep başkalarından beklemeyelim, ufak katkılarda bulunabileceksek, memleketimiz için bunları yapalım. bu bilince sahip olduğun için de seni ayrıca tebrik ediyorum.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2014, 21:34   #1296
sivasfutbol
Usta Yiğido

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş benzeri durumdayız anlaşılan. ben de farklı bir meslekteyim. sivas'a gelip çalışabilmem için şehirde özel sektörün güçlenmesi ve gelişmesi lazım. yıllar yıllar geçiyor, aklımın köşesinde hep dönmek var ama ne zaman olur nasıl olur hiç bilemiyorum.

sivas'ın büyükşehir olabilmesi için belediye başkanı bir çağrıda bulundu. dediklerine göre 2014 yılının ilk altı ayında 20 bin kişi artmış nüfus. inşallah geriye kalan 90 bin kişi önümüzdeki yıllarda bulunur ve 750 bin sınırını geçeriz de sivas büyükşehir olur ve birçok açıdan daha iyi yatırım alır.

bunun için sivaslılara görev düşüyor. sivaslı öncelikle memleketini sevecek, yatırımını memleketine yapacak. işadamlarına ve özel sektöre saygılı olacak, dedikoduyu bırakacak. başarılı olana sahip çıkıp destek olacak.

sivaslı köyüne ilçesine ve şehir merkezine sahip çıkacak, geliştirmeye uğraşacak. bugün şarkışla, suşehri, yıldızeli, kangal, gürün gibi güya büyük dediğimiz ilçelerimizin bile nüfuslarını toplasan 100 bin yapmıyor. yazık çok yazık. halbuki bu ilçelerin her birisi 50-60 bin nüfus tutsa sivas bu kadar küçülmezdi.

hep başkalarından beklemeyelim, ufak katkılarda bulunabileceksek, memleketimiz için bunları yapalım. bu bilince sahip olduğun için de seni ayrıca tebrik ediyorum.
Sivas'ta yaşayan biri olarak söylüyorum, bu şehir DEDİKODU'yu çok seviyor. Bir an önce bırakmamız gerek...
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.08.2014, 22:28   #1297
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

25 bin kişilik stadyum yapılıyor,dışardan bakınca devasa 50 bin kişilik görünüyor,bitince çok ihtişamlı stad olacak,çevre düzenlemesi ve bağlantı yolları yapılınca dahada güzel görünecektir,tüm taraftarların dikkatçektiği,ambulans giriş çıkışlarının büyüklüğü değişmemiş aynen mersin stadı gibi olacak bukesin artık,mecnun başkanın stadı incelediği sırada gözüne takılan eksiklikler stad bitmeden giderilir inşallah,sivas büyük şehir statüsüne kavuşursa stad doluluk oranıda artacaktır,sivasa özlem duyan kardeşe katılıyorum ,birçoğumuz gurbette yaşıyoruz ,hepimizi burda biraraya getirende sivasspor ve sivas sevdasıdır ,elbette birgün sılaya döneceğiz,sivasın büyükşehir olması için herkes,iktidar ,belediye , sivas halkı üzerine düşen vazifeyi yapmalılar,inşallah 3 kişi olarak nufusu sivasa aldırıp nufusu 3 kişi daha artıracağım, asıl görev belediyeye düşüyor ,önce sivasdaki herkesi kucaklayıcı bir anlayışa sahip olmalılar , ucuz ev yapanlara destek olacaklar ,gerekirse belediye unsurlarıyla ,mütehaihtlerle sivasın tokiliğine soyunacak ,milleti ucuz ev sahibi yapacak ,kuru kuruya milleti sivasa çağırmakla büyükşehir olunmaz büyükşehir olmanın avantajı çok ,bundan hem halk ,hem belediye ,hem şehir halkı,hemde sivasspor faydalanacaktır
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2014, 22:39   #1298
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şu anda oynanan Mersin-bjk maçında futboldan çok zemin konuşuluyor;geçen yılın 2. yarısında hizmete açılan bu zeminde maalesef bjk ve Mersin den 2 oyuncu da sakatlanmış diyorlar...Bu zemin maalesef ucuz olsun diye rulo çim şeklinde değil,ekme çim olarak yapılmış durumda....Bizim stadın zemini için de işi yapan firma ekme çim düşündüğünü son yaptığı açıklamalarda söyledi..Umarım başkan ve yönetim devreye girip bizim zemini rulo ;hazır çim şeklinde yaparlar ....Sivasspor Com. un bu konuda Sivasspor yönetimini zemin konusunda bir başlık açarak uyarması bence gerekiyor....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.08.2014, 23:38   #1299
alacakaranlik58
Acemi Yiğido

alacakaranlik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 404 alacakaranlik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burası belki sadece Sivasspor'un konuşulması gereken bir yer ve Sivasa gönül verenlerin en çok takip ettiği bir site bana göre. yetkisi olan arkadaşlardan rica etsem bu konu ile alakalı bir başlık açsalar. bu sayede farkındalığı da artırmış oluruz. Yardımcı olacak dostlara şimdiden çok teşekkürler
alacakaranlik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2014, 23:49   #1300
alacakaranlik58
Acemi Yiğido

alacakaranlik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 404 alacakaranlik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşallah 3 kişi olarak nufusu sivasa aldırıp nufusu 3 kişi daha artıracağım, asıl görev belediyeye düşüyor ,önce sivasdaki herkesi kucaklayıcı bir anlayışa sahip olmalılar , ucuz ev yapanlara destek olacaklar ,gerekirse belediye unsurlarıyla ,mütehaihtlerle sivasın tokiliğine soyunacak ,milleti ucuz ev sahibi yapacak ,kuru kuruya milleti sivasa çağırmakla büyükşehir olunmaz büyükşehir olmanın avantajı çok ,bundan hem halk ,hem belediye ,hem şehir halkı,hemde sivasspor faydalanacaktır[/b][/QUOTE]

abi keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa değil 750.000 bir milyonu geçer çok kısa sürede
alacakaranlik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni

Seçenekler Arama
Stil