yorumlari dikkatle takip ediyorum.sivasspor taraftarini uzun zamandir bu kadar inancli ve gelecekten umutlu gordugumu hatirlamiyorum.ne de olsa cok onemli bir 3 puan alindi.takima da,taraftarada ciddi moral oldu.basarilarinizin devamini temenni ediyorum..hayirli olsun..
valla sivasspor ilk yarı hiç oynayamadı.iyi oynatayan taraf manisaspordu.ama ikinci yarı taider çıkınca sivas iyi oynamaay başaldı.son dakikalarda da maç çok heyecanlı oldu.her 2 takımda gol atabilirdi.seyircimiz çok iyiydi bugün.özelliklede son dakikalarda belkide galibiyeti getirdi.doğrusu seyriciden ben bile etkilendim.seyircimiz iyi gün dostu değil kötü gün dostuymuış.manisapora da bundan sonra başarılar dilerim.maçın kısa özeti bu işte.maçtan önceki aubey yorumu içinde özür dilerim adam bugün iyi oynamadı o yorumu taidere söylemiş oluyum.
çok güzel bir galibiyet. tabiki herkes gibi ben de bol gollü bir galibiyet bekliyordum. daha doğrusu gönlümdem geçen oydu. skor tahminine de 3-0 yazmıştım. ancak bu maçlar bilinmeli ki çok zor maçlar stresli, sinir harbi içindeki maçlar bu maçlardan galibiyetle ayrılmak çok zor ve yiğido bunu başardı. artık biraz daha rahatız.yabancılarımızda takıma artık alışıyorlar bundan sonra biraz daha rahat oynayabileceğiz ve daha güzel sonuçlar alacağız. seneye de inş. geçen yıldan daha iyi olacağız.
çok iyi ya vallaha maçı ben oynadım sanki o kadar rahatladım.Teşekkürler yiğidolar. Geçen sene şampiyonluk sancısı çekiyoduk şimdi düşmemek için sancılanıyoz dünya böyle garip işte