belki adı duyulmamış bir takımda oynamış olabilir...........?? Ama şuda bir gerçekki tunusda kendi benliğini ön plana çıkarmamış olabilir inşallah burda diğer insanlara tokat gibi cevap verebilir vede son derece inanmakta bülent hocayada güvenmekteyim hayırlı olsun s.spor camiasına ....Şuda bir gerçekki s.spora gelen hangi futbolcu olursa olsun son zamanda yeni ufuklara yelken açmış ve kendini ispatlamıştır....Bunu ben değil türk insanımız medyamız söylemektedir......BECHİR MOGAADİ,inanıyorum kendini koskoca t-c cumhuriyetine '''''''''''''''BEN BUYUM''''''''''' diye elinden gelenin fazlasını bile yapacaktır......'''''RİBERY''' '' g-s de forma giyerken sankitanınmış bir oyuncu imidi elbette hayır........ Ama şimdi belki 50--100 milyon dolarlardan bahsediliyor ....Neden bizde bu altınları--pırlantalara--mücevherleri keşfetmeyelim değilmi icabında satalım daha sonra.....Bizim aleyhimizde olan bir şey varsa ....Değerimiz neden 10 trilyonlarla değilde 100 trilyonlarla ifade edilmesin ..değilmi??? kasamızda dolsun paramız olsun ....inanın çok daha başarılı oluruz...Spor sadece teknik ve para demek değildir bence ...nasıl bizler ticari anlamda geleceğimize yatırım yapıyorsak ister istemez spordada ticaret dönüyor...eğer bazı arkadaşlarımız dikkat etti ise çoğu lig takımları''''A.Ş''''bence s.spor çok ama çok iiii olacak ALLAHIM nasip ederse başka sivas yokki???Her şey sivas için????heee bechir kardeşimiz sıcak ülkeden geldi mis gibi havamızı suyumuzu misafirperver insanımızı görsün odunda dönerimizi etli ekmeğimizi daha kimse önüne geçemez YARADAN nasip ederse