Selam arkadaslar. Son zamanlarda pek gelip yazamiyorum size gelismeleri ama projemiz tüm hizi ile sürüyor. Su an ki calismalarimiz aklimiza gelen tüm taraftar sitelerine mücadeleye Davet metnini yayinlamaktir.
Oradan gelen tepkileri bekliyoruz. Tepkiler de tabiiki geliyor. Msn mail listesine eklentiler gün gectikce artiyor. Sahsima da tabiiki ülkemiziin dört bir yanindan yardim sever arkadaslar katilip bana destek veriyor.
Sunu söylebilirim ki ufak bir calisma grubu olusturmamiza ragmen su an da hersey yolunda gidiyor, ve cok güzel bir kardeslik ortami var.
Benim sizlerden beklentim:
a) konuyu hep sicak tutmaniz
b) site yapimi icin usta kisileri aramaniz
c) bu konuya tanidiginiz tanimadiginiz herkezi duyarli kilmak
d) konu saman alevi gibi söndümü acaba diye HIC düsünmemeniz
bunlar tabiiki en icten duygularim ile sizlerden ricam dir. Destegini verendende vermeyendede Allah daima razi olsun. Insallah mücadelemizde basarili olacagiz.
Ben en yakin zamanda yine araniza gelip gelismeleri ve yakinda yapilmasi planlanan projeleri aktarmaya devam edecegim.
Son gelismeler:
- Sivas, Manisa, Kasimpasa, Kayseri, Konya, Denizli, Rize, Bursa taraftar sitelerine davet metinleri gönderilmistir. Ulastigimiz taraftar sitesi sayisi 8 e yükselmistir.
- Geriye kalan 18 - 8 - 4 (kücük haric) = 6 takima ulasmaktir.
- (*]TFF 1 Liginde mücadele eden köklü ve saglam taraftar gruplari olan kuluplerimize de ulasip desteklerini aramaktir.
Isteklerim ve Ricalarim:
- Arkadaslar halen hepimiz bir noktada bulusturacak web sitesi yapimi konusunda net bir destek alamadim. Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslari bulmanizi rica ediyorum. (Forum konusunda destegini vaad eden bir arkadasimiz cikti)
- Site admininiz ile nasil irtibata gecebilecegimi bana yazmanizi ister bu forumdan ister özel mesajdan.
- Hepimiz lütfen bu konuya duyarli kalalim ve sicak tutalim konuyu...
Selamlar sevgiler