Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SEVGILILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Alt 14.02.2008, 19:56   #21
mermerbey
Acemi Yiğido

mermerbey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 mermerbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SEVGILILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEEEEEEEEEE...???
SENİ EVLENDİRMEK Mİİİİİ...???
DUA MIIIIIIIIIII...???

HASBİNALLAAAAAAAAAA...!!!
SENİ EVLENDİREN;
BEDDUA ALIR BEDDUAAAAAA...!!!
İKİ YAKASI BİRARAYA GELMEZ ALİMALLAH...!!! :
GÜZEL ŞİİRLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ABİ.
mermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mermerbey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2008, 20:45   #22
35fulya58
Tecrübeli Yiğido

35fulya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

385 Mesajına 1.434 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 35fulya58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İnsanın sevgilisi olmaya gerek yok. Herkesi ve yaşamayı seven herkesin, sevenlerin ve sevilenlerin Sevgililer Günü kutlu olsun.
35fulya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 35fulya58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2008, 21:34   #23
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

herkesin sevgililer günü kutlu olsun
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı samet yıldız'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2008, 21:42   #24
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

* O KADAR GUZELSIN KI YUZUNE BAKAMIYORUM. TITRIYOR ELLERIM, ELLERINI TUTAMIYORUM. OYLESINE BAGLANMISIM KI SENSIZ DURAMIYORUM. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

* GULLER ANLATSIN SANA OLAN SEVGIMI, GULLER ANLATSIN YANLIZLIGIMI, CARESIZLIGIMI. YAVAS YAVAS ERIYEN YUREGIMI GULLER ANLATSIN BEN ANLATAMADIM.

* SEN BENIM HAYATIMDA OLDUGUN SURECE, NE SEN KIMSEYE RAKIP NE DE KIMSE SANA RAKIPTIR. DAHA NICE SEVGILILER GUNUNDE BERABER OLMAYI DILIYORUM.

* @--)--) SANA DIJITAL BIR GUL YOLLUYORUM, CUNKU UZAKLARDA ELIMDEN ANCAK BU KADARI GELIYOR. AMA BIL KI GERCEGINI, GOZLERININ ICINE BAKARAK VERMEK ISTERDIM. VE SENI SEVDIGIMI FISILDAMAK.. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

* DUN GECE SEN UYURKEN KIZILA BOYADIM DENIZLERI, UCURUMDAN ATTIM SESSIZLIGI, HABER SALDIM RUZGARLARA FISILDASINLAR SENI NE COK SEVDIGIMI VE OZLEDIGIMI.

* AYRILIK KUCUK SEVGILERI OLDURUR AMA BUYUK SEVGILERI GUCLENDIRIR. TIPKI RUZGARIN MUMU SONDURUP YANGINI GUCLENDIRDIGI GIBI... BIZIM DE SEVGIMIZ HEP YASAYACAK VE DAHA DA GUCLENECEK SEVGILIM. NICE SEVGILILER GUNLERINDE BIRLIKTE OLMAK DILEGIYLE...

* SEN DUNYAYA SURGUN BIR MELEKSIN VE BEN SENI O KADAR COK SEVECEGIM KI BIR DAHA CENNETINE GERI DONMEK ISTEMEYECEKSIN... SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

* SANA DALGALARDAN KALEM YAPTIM VE KIYIYA SENI SEVIYORUM YAZDIM, SEN DE INANDIN DEGIL MI? SEN DELISIN, SENI SEVMEDIM, SANA BAGLANDIM SANA TAPTIM.

* GONLUME TAHT KURDUN, GONLUMUN SULTANI OLDUN, GECE GOKYUZUNDE PARLAYAN YILDIZIM, SABAH ISE RUHUMA DOGAN GUNESIM OLDUN. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

* YUREGIMDEKI TEK ARZU, HAYALIMDEKI TEK TUTKU, BENI YASATAN TEK DUYGU SENMISSIN BEBEGIM... SEVGILILER GUNUNU KUTLUYORUM. DAHA NICE YILLARA.

* BANA BIR GUNUN 24 SAAT, BIR SAATIN 60 DAKIKA VE BIR DAKIKANIN 60 SANIYE OLDUGU OGRETILDI AMA SENSIZ GECEN BIR SANIYENIN SONSUZLUK KADAR UZUN OLDUGU OGRETILMEDI. YASAMIMIZIN HER ANINDA BIRLIKTE OLMAMIZ DILEGIYLE SEVGILIM... SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN.

* BUTUN MEVSIMLERI BIR GUNDE, BUTUN YILLARI BIR MEVSIMDE YASAMAYA RAZIYIM SENINLE... DAHA NICE SEVGILILER GUNUNU BERABER GECIRMEK DILEGIYLE..

* INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDI, HEPSI PARLIYORDU. AMA BEN SENI, GUNESI SECTIM, BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

* BU SEVGILILER GUNUNDE BEYAZ BIR GUVERCIN YOLLUYORUM SANA KANATLARINDA MUTLULUK, YUREGINDE SEVGI VE SADAKAT, KARBEYAZ TUYLERINDE UMUT VE GAGASINDA IYI GECELER OPUCUGU, YANAGINI UZAT.

* SENI HER DUSUNDUGUMDE KALBIME BIR YILDIZ CIZIYORUM. BENIM SIMDI KAC YILDIZIM VAR BILIYOR MUSUN? BENIM ARTIK BIR GOKYUZUM VAR... SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

* HANI GOZLER VARDIR SOZLERI ANLATIR, HANI SOZLER VARDIR GOZLERI ANLATIR, BIR DE ASK VARDIR SENI ANLATIR... NICE SEVGILILER GUNLERINE MINIK BEBEGIM.

* YUREGIM HAFIF ISLAKTIR BENIM KUYTU KOSELERDE AGLAMAKTAN VE RENGI HAFIF UCUKTUR KURUSUN DIYE KAC KEZ GUNESE ASMAKTAN. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN ASKIM.

* SEVGILILER GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY; BEN HEP ORDAYIM!

* BULUTLARA YUKLEDIM HASRETIMI, RUZGARLARLA YOLLADIM SEVGIMI, YAGMURLAR YAGDIRDIM GOZYASLARIMLA KUCUK MELEKLER GONDERDIM SENI OPMEYE! SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

* SEVGILILER GUNUNDE BEYAZ BIR GUVERCIN YOLLUYORUM SANA; KANATLARINDA MUTLULUK, YUREGINDE SEVGI VE SADAKAT, KARBEYAZ TUYLERINDE UMUT VE GAGASINDA IYI GECELER OPUCUGU, YANAGINI UZAT. YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY; BEN HEP ORDAYIM!

Tüm Türkiyenin 14 Şubat Sevgililer Gününü Kutluyorum.
İnşallah Bizimde Artık İleride Sevgilimiz Olurda Kutlarız
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı EyüphanAydın'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2008, 22:16   #25
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 934 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı veysel'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2008, 22:28   #26
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 934 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim her baktiginda beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim üzüldügünde gözyaslarini yagmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdigim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun.
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda veysel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.02.2008, 05:54   #27
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

veysel nerden ögrendin sen bunlari?
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yagci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: SEVGILILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Alt 15.02.2008, 08:48   #28
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1540 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: SEVGILILER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

.............................. ...............

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil