--->: Mehmet YILDIZ Feneremi gidiyor?
artık medyanın işine bakması palavra haberlere yer vermemesi lazım...butun kulup sampıyonluga giderken transfer konusmak cok yersiz diyor ama gazeteler kendı bıldıklerını okumaya devam edıyorlar...buda futbolcuların akıllarının karısmasına neden oluyor tabi..zamanında gökhan a mehmet topuz a yaptılar bütün yonetım satmıyor dedi ama anlaması kıt olan medya bunu bir türlü kavrayamadı..çünkü işlerine gelmedi bunlar günümüz yazılı medyasının tek yaptıgı birşey var bir hafta mehmeti fb ye bir hafta sonra da bjk ya sonra gs ye gonderıyorlar mehmetde büyük ihtimal bunlardan birisine gideceğinden anlasma saglanınca da '' biz biliyorduk biz demişdik '' tarzında kendılerını öğücü acıklamalar yapıyor...hani bir söz var ya '' insanlar güllere giderken ezdikleri çiçeklerin farkında olmazlar '' diye bunda da yazılı medya kendi trajlarını artırmak ıcın populer futbolcuları kullanmakta...
Bugun bi gazete okuyorum mehmet bjk ye gidiyor yazıyor sımdı de okuyorum fb ye gidiyormus..demekki dediklerim dogru...
baska bir ihtimalde bu gazetelerın bı kac tane harici gerisi 3 kucuklerin yazarları sampıyonluga giden bir takımın gozde oyuncularının akıllarını celmek icinde boyle balon haber atmalari...
Bu arada da baska bir acı tarafta okugudum gazetenın mansetlerınde Sivasspor un basarısı haberlerı olması gerekırken mehmet yıldıza yer vermeleri..iç sayfalarında da mehmetin haberının Sivassporun haberlerınden fazla yazılması...
YETER ARTIK BIRAKIN PEŞİMİZİ ! ! !