Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
sewgili kardeşim..
ben hala sorunun nerede olduğunu anlamaya çalışıyorum...bu takımdaki sorun futbolculardamı yoksa bu takımın içini boşaltan(sizlerin tabiri) bülent uygun mu veya bence hiç bir suçu olmayan ve süper ligte en değer verdiğim hoca mesut bakkalmı veya sivassporun ozle orülür düşüşünü yaşarken herşeye kalan yonetim veya başkanınız mı?dediğim gibi sivasta yaşamadığım için oradaki havayı teneffüs edemiyoruz..konuya sizler kadar vakıf değiliz..ama benim şahsi fikrimi sorarsan ben ne topçuyu nede hocaları suçlarım(kısmen suçlanabilir) anlatılan burada grdüğüm sorunun yegane sebebi onetimden kaynaklanıyor gibime geliyor...bence sorun oradan halledilmeli..saygılar..
|
Kardeş en büyük sorun biz taraftarlarda,Ne yönetim üzerinde ne oyuncular üzerinde en ufak bi baskı oluşturmayan bir taraftar kesimine sahibiz,uzun süre gelen başarıların ardından bu kesimler belli kredileri olduğunu düşünerek kendılerını pek kasmadılar,bizlerde buna müsade ettik,bu takımın yönetıcısı kalkıp bu takımı biz bu duruma getirdik,gerekirsede düşürecek kredimiz vardır diyebiliyosa şakayla karışık da olsa burada en büyük suc bızlerdeydi. İ.bb macında bu kesımlere yerlerının neresı oldugu hatırlatılmıstır,takımı güzel yerlere getırmek onların zaten işi,ama bu kadar aciz duruma düşürmeye hakları da yok! Gereklı uyarı verılmıstır,sımdı ellerını baslarına alıp dusunme vakıtlerı,kendılerı bılırler kredılerı bıttı,taraftar barut gibi! Burada takıma verılmesı gereken destek kesılmemelı,maclarda yıne takımın arkasında olunmalı ama bazı ısımlere devre arasında yol verılmesıde artık zorunluluk olmustur. Bu takımın başarıya aç oyuncu ve yonetıcılere ıhtıyacı var.