|
Yiğido
76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 
|
Cevap: Rövanş Hazırlıkları Başladı
bütün yigidolara selamlar,,
anderlecht macindan sonra,burada yaptigim yorumlardan dolayi 2 gün site ekibinden men edildikten sonra sunu söylemek istiyorum:
bizim eski oyuncularimiz takima tam oturmuslardi,15 hafta liderlik oturaginda oturduk,kil payi sampiyonlugu kaptirdik ve 2inci olarak ligi bitirdik.
bülent hoca ve yönetm niye takimimizin eksiklerini 2 veya 3 iyi transfer yapipta takimin eksiklerini doldurmuyupda,lige cikartmadilar ????
takim ve oyun degisikligi yapacagiz diye bütün iyi ve oturmus oyuncularimizi baska klüplere satipta, onlarin yedek parcalarini topladilar ???
benim bildigim transfer yapilirsa,,, en azindan eski oyuncularini aratmiyacak oyuncu alinir,, ama ekranda ben bunu hic göremedim,, tam tersi olmustu ,hepimizde bilasa ben eski oyuncularimizi cok aradim ???
ve su karari verdim,, biz cok luzumsuz transfer etmisiz, akirdaki 1cit öküzümüzü 5 tane gaza deyismisiz !!!
bu yaptigimiz transferler burak sahada top oynamayi sanki sahada otlaniyor gibiydi ,ve diyer oyuncularimz (ben burada hepisini kötülemiyecem) kendi halerinde cok etgisiz olmuslardi,,gurubun icinde en zayif noktasi kimse -o grupda okadar zayif olur, bunu herkes bilir.....
mac öncesi inaninki ister inet sayfalarinda olsun ister canak tvden olsun ben anderlechti ve sivassporu takip ediyordum,adamlar ve küb baskanlari dahil sivasspordan cok korkuyorlardi, biz bu takimi tanimiyoruz ,türkiyede 2-3 senede yildiz gibi parladi,2 senedirde liderlik koltugundan kalkmak bilmiyorlar istanbul takimlarini cigniyip geciyorlar,simdide avrupayimi ezecekler gibi yorumlarini duyordum, kendi agizlarindan,,,
ama mac günü ne oldu ....... adamlar bizi bunlar bir efsaneymis, diyip simardikca simardilar, bizi üstlerindeki mont gibi civiye astilar,
tamam maci kaybetik ,ondanda vazgectik,,ama bu maci adam gibi sivasspor gibi oynamadik!!!
ya arkadaslar ,, adamlar bizi resmen ezip gectiler,resmen dagitilar,,
cok etgisizdik ve bir takim 92dka. sahaya cikipda karsi tarafin kalesine bir sut cekmezmi ya??? adamlar resmen kalecisiz oynadi ...........hani kediynen farenin oyununu gördük,,, acemiydik hatirlarsaniz 1macimiz galata saraya karsi 2006 senesindeydi,,,ama bu mac aslaninan fareye benzedi!!!
david ilen goliard gibi ,,,
birde anlamadigim su ,zaten maci kaybetmisiz elden gitmis niye ataklamiyoruz,,esenin yanina tümü vermeyipde birini cikartip obirini koyoruz,, bu macda 1 tanede olsa fileleri salayan bir gol görmek icin cok dua etim... ama nasip olmadi
lütven ben burda herkese sesleniyorum,, bilasa bülent hocaya, yönetime ve oyuncularimiza ,,,
biz Yigidolariz,, ve yigido gibi sizlerden mac yapmanizi bekliyoruz, sonuc ne olursa olsun, bu oyunda kazanmakta varsa kaybetmekte olacak tabi, ama biz etkisiz ,korkak, utancdolusu yikilan yigidoyu bir daha ne ekranda nede sahada görmek istiyoruz ,simdiye kadar hep son düdüge kadar umutlu mücadeleci sivasspor gördük ve bunuda sizlerden hep görmek istiyoruz.
bu yüzden gereken ne varsa, olacaksa sizlerin taleb etmenizi acelece bekliyoruz,,,
|