Alıntı:
umitfidan Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim okuduğunu anlamıyorsan allah benden önce sana akıl ihsan eğlesin bu işler para ile dönüyor dedim millet cebinden koyuyor demedim, borsada sezon sonu kar açıklayamazsa topa koyarlar o yönetimi ama cahilliğine veriyorum uzatmıyorum.
Hala takım benim için ne yaptı modundasın güzel futbol izlemek istiyorsan bırak türkiye ligini hepimiz rahat edelim git ispanya veya almanya ligini izle... Bu takımı bu şehiri sevdiğin için desteklemiyorsan zaten destekleme.
Sen seyircisin bunu kabullen sinemaya gittiğinde bu oyuncu olmamış değiştirilsin diye yönetmene yada senariste sövüyor musun ? Futbolda gösteri bunu böyle görerek izlersen kimin transfer edildiği değil nasıl oynadığımızı önemsemeye başlarsın. Sivasta bir türlü bu kültür yerleşmiyor arkadaş.
Son olarakta orada lafım yigidoyaydı kendisi forumdan milleti kaçırmasıyla ünlüdür, seninde çok farkın yokmuş nato kafa nato mermer biraz geliştirin kendinizi...
|
Borsa da sezon sonu kar açıklamak mı? Senin beynin sulanmış. Biz ne zaman borsaya kote olduk ))))))
Bi de olur olmaz herkese hırlama. otur kösende onune konulanı ye. Sulanmış beyninle kimseye akıl vermeye de çalışma.
Sana mı soracaz takımı nasıl destekleyecegimizi. Herkes seninle aynı dusunmek mi zorunda? git sen yalakalıgına devam et.