Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Fedakarlik Taraftar Da
Alt 19.08.2005, 20:17   #1
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Fedakarlik Taraftar Da

[size=2]UEFAkriterlerine uygun hale getirilmesi yönünde çalışmalar yapılan4 eylül Stadyumu her akşam Sivassporlu taraftarların ,sporseverlerinziyaretçi akınına uğruyor
4 Eylül Stadyumunun önceki akşam konuğu ise İlimiz valisiDr.Hasan Canpolat oldu. Zaman zaman 4 Eylül Stadyumundaki çalışmalarıyerinde görmek ve bilgiler almak ve fikir alışverişindebulunmak için inşaat alanına gelen Canpolat,Gençlik Spor İl MüdürüSalim Kılıç,Stadyum işini yapan
yüklenici firma temsilcileriİnal İnşaat yetkililerinden Stadyumun son durumu hakkındabilgi aldı.

her şeyi ile bitmiş bir stad yapıyoruz.
Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç yaptığıaçıklamada Türk sporuna gerçekten çok güzel bir stadyum kazandırmagayreti içerisindeyiz.Biz bu kadar gayret ve azimle çalışırkenbazen duyduğumuz gerçek bilgilere dayanmayan ağır eleştirilerbizi üzüyor.Herkesten çok bu stadyumun bitmesini isteyenlerden biribenim.Amacımız her şeyi ile giriş yolundan,park alanınakadar tamamlanmış bir stadyumu sporseverlerin hizmetinesunmak.Liglere verilecek bir hafta ile birlikte Trabzonspor maçına herşeyi ile tamamlanmış bir 4 eylül Stadyumu bulacaksınız.Azbir zaman kaldı.Taraftarımızın heyecanına katılıyorum.38yıllık bir hasretten sonra elbette takımlarını buradaizlemek isteyeceklerdir.dedi.
Stadyum örnek bir çalışma olacak.
Vali Dr .Hasan Canpolat ise; stadyumu bir an önce bitirebilmek için hızkonusunda üzerimize düşen ne ise yapıyoruz.Eminim ki tamamen 4 EylülStadyumunda inşaat işi sona erdiğinde bırakım maçizlemeyi gezmesi bile keyif verici bir stadyum bulacaksınız.Stadyum işinormal şartlarda belirlenen programında üzerinde hızlıgidiyor.Bu iş öyle şurayı yıkalım,burayı kapatalımyada açalım.Tribünü yükseltelim,alçaltalım.Biri gelsin üstünükapatsın.Direkleri dikip ışıklandırmayı yapalımmuhabbetindeki gibi olmuyor.Bu işlerin hepsinin bir müsaadesi,kağıtüzerinde projesi ve onayı var.Biz elimizden geldiği kadar bu süreçleriengel görmeden takılmadan geçmek istiyoruz.İnanın stadyumkonusunda iş ağır gidiyor,Bu stadyum sezon sonuna kadarda yetişmezgibi bazı eleştiriler duyuyorum ve çok üzülüyorum.Biz kendi adımıza Valilik ve Özel idare olarak ,Geçlik Spor il Müdürümüz Salim Kılıçbey ve Yüklenici Firma İnal İnşaat yetkilileri ve çalışanları herkes büyük bir heyecan içinde ortaya çıkacak olan çok güzel birtabloyu görmek için sabırsızlanıyoruz.”dedi.
Kombine bilet kalmamalı.
Vali Dr.Hasan Canpolat,sivasspor taraftarlarına seslenerek,”Bizler Stadyumun yapılması için yoğun bir mesi sarfediyoruz.Sivasspor Yönetim Kurulu onlara iyi birtakım izlettirmek içingece gündüz çalışıyor.Artık top taraftarlarımızda.SivassporYön etim Kurulu taraftarlar için hazırladığı kombinelerisatışa sundu.Fedakarlık sırası artık taraftarlarımızdaolacak.Sivass por sevgisini bakalım hep birlikte göreceğiz.Bir an öncekombine biletlerin tamamının satıldığıtamamen bittiği haberini duymak istiyorum.”dedi.
Çatı değişsin
Vali Dr .Hasan Canpolat;Stadyumda maraton tribününün en üst noktasındaki22.basamağa kadar çıkarak beraberindekilerle birlikte stadyumunson halini izledi.Şu an mevcut kapalı tribün üzerinde bulunan Demirçatınında değiştirilmesi yönünde Gençlik Spor il MüdürüSalim Kılıç’tan çalışma yapmasını istedi.
Koltuklara Numara veriliyor.
4eylül Stadyumundaki döşenen bütün koltuklara numara verilmeye başlandı.Kırmızıve Beyaz renkteki koltuklara siyah renkte vurulan numaralar görünümü bir başkagüzelleştirdi.
Stadyuma giriş çıkış çift yönlü olacak.
4 Eylül Spor Kompleksi alanına giriş –çıkış ayrı yollardan çift yönlü olarak yapılacak. Amatör futbolculara yıllarcasoyunma odası olarak hizmet veren ve hakem odalarınında bulunduğueski bina yıkılarak alanın temizliği yapıldı.GençlikSpor İl Müdürü Salim Kılıç; Stadyum ve spor kompleksimizinbulunduğu alana girişten itibaren yapacağımız değişikliklerleilimize gelenlerin beğeni ile bakacağı bir çalışma içerisindeyiz.”dedi.
Dev ekran televizyon konacak.
Kılıç; 4 eylül stadyumunun Kapalı Spor salonu tarafındakikale arkasına dev ekran televizyon yerleştireceklerini reklam panosuile birlikte dev monitörün buraya monte edileceğini söyledi.Kılıçher iki takım için yapılan soyunma odalarının ise onarım ve yenileme işinin tamamen bittiğini açıkladı.
Sivasspor Kulübü 49 Yıllığına 4 Eylül Stadyumunu istedi.
Öte yandan Sivasspor Yönetim Kurulunun 4 Eylül Stadyumunu 49 yıllığınakiralamak için Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne müracaat ettiğibelirtildi.Eğer bu proje gerçekleşir Gençlik Spor Genel Müdürlüğündenonay çıkar 4 Eylül Stadyumu Sivasspor Kulübüne verilirse Protokoltribünü harici bütün sorumluluğun Sivasspor kulübüne ait olacağıbelirtildi.UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi yönünde çalışmalaryapılan 4 eylül Stadyumu her akşam Sivassporlu taraftarların,sporseverlerin ziyaretçi akınına uğruyor
4 Eylül Stadyumunun önceki akşam konuğu ise İlimiz valisiDr.Hasan Canpolat oldu. Zaman zaman 4 Eylül Stadyumundaki çalışmalarıyerinde görmek ve bilgiler almak ve fikir alışverişindebulunmak için inşaat alanına gelen Canpolat,Gençlik Spor İl MüdürüSalim Kılıç,Stadyum işini yapan yüklenici firma temsilcileriİnal İnşaat yetkililerinden Stadyumun son durumu hakkındabilgi aldı.

her şeyi ile bitmiş bir stad yapıyoruz.
Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç yaptığıaçıklamada Türk sporuna gerçekten çok güzel bir stadyum kazandırmagayreti içerisindeyiz.Biz bu kadar gayret ve azimle çalışırkenbazen duyduğumuz gerçek bilgilere dayanmayan ağır eleştirilerbizi üzüyor.Herkesten çok bu stadyumun bitmesini isteyenlerden biribenim.Amacımız her şeyi ile giriş yolundan,park alanınakadar tamamlanmış bir stadyumu sporseverlerin hizmetinesunmak.Liglere verilecek bir hafta ile birlikte Trabzonspor maçına herşeyi ile tamamlanmış bir 4 eylül Stadyumu bulacaksınız.Azbir zaman kaldı.Taraftarımızın heyecanına katılıyorum.38yıllık bir hasretten sonra elbette takımlarını buradaizlemek isteyeceklerdir.dedi.
Stadyum örnek bir çalışma olacak.
Vali Dr .Hasan Canpolat ise; stadyumu bir an önce bitirebilmek için hızkonusunda üzerimize düşen ne ise yapıyoruz.Eminim ki tamamen 4 EylülStadyumunda inşaat işi sona erdiğinde bırakım maçizlemeyi gezmesi bile keyif verici bir stadyum bulacaksınız.Stadyum işinormal şartlarda belirlenen programında üzerinde hızlıgidiyor.Bu iş öyle şurayı yıkalım,burayı kapatalımyada açalım.Tribünü yükseltelim,alçaltalım.Biri gelsin üstünükapatsın.Direkleri dikip ışıklandırmayı yapalımmuhabbetindeki gibi olmuyor.Bu işlerin hepsinin bir müsaadesi,kağıtüzerinde projesi ve onayı var.Biz elimizden geldiği kadar bu süreçleriengel görmeden takılmadan geçmek istiyoruz.İnanın stadyumkonusunda iş ağır gidiyor,Bu stadyum sezon sonuna kadarda yetişmezgibi bazı eleştiriler duyuyorum ve çok üzülüyorum.Biz kendi adımıza Valilik ve Özel idare olarak ,Geçlik Spor il Müdürümüz Salim Kılıçbey ve Yüklenici Firma İnal İnşaat yetkilileri ve çalışanları herkes büyük bir heyecan içinde ortaya çıkacak olan çok güzel birtabloyu görmek için sabırsızlanıyoruz.”dedi.
Kombinebilet kalmamalı.
Vali Dr.Hasan Canpolat,sivasspor taraftarlarına seslenerek,”Bizler Stadyumun yapılması için yoğun bir mesi sarfediyoruz.Sivasspor Yönetim Kurulu onlara iyi birtakım izlettirmek içingece gündüz çalışıyor.Artık top taraftarlarımızda.SivassporYön etim Kurulu taraftarlar için hazırladığı kombinelerisatışa sundu.Fedakarlık sırası artık taraftarlarımızdaolacak.Sivass por sevgisini bakalım hep birlikte göreceğiz.Bir an öncekombine biletlerin tamamının satıldığıtamamen bittiği haberini duymak istiyorum.”dedi.
Çatı değişsin
Vali Dr .Hasan Canpolat;Stadyumda maraton tribününün en üst noktasındaki22.basamağa kadar çıkarak beraberindekilerle birlikte stadyumunson halini izledi.Şu an mevcut kapalı tribün üzerinde bulunan Demirçatınında değiştirilmesi yönünde Gençlik Spor il MüdürüSalim Kılıç’tan çalışma yapmasını istedi.
Koltuklara Numara veriliyor.
4eylül Stadyumundaki döşenen bütün koltuklara numara verilmeye başlandı.Kırmızıve Beyaz renkteki koltuklara siyah renkte vurulan numaralar görünümü bir başkagüzelleştirdi.
Stadyuma giriş çıkış çift yönlü olacak.
4 Eylül Spor Kompleksi alanına giriş –çıkış ayrı yollardan çift yönlü olarak yapılacak. Amatör futbolculara yıllarcasoyunma odası olarak hizmet veren ve hakem odalarınında bulunduğueski bina yıkılarak alanın temizliği yapıldı.GençlikSpor İl Müdürü Salim Kılıç; Stadyum ve spor kompleksimizinbulunduğu alana girişten itibaren yapacağımız değişikliklerleilimize gelenlerin beğeni ile bakacağı bir çalışma içerisindeyiz.”dedi.
Dev ekran televizyon konacak.
Kılıç; 4 eylül stadyumunun Kapalı Spor salonu tarafındakikale arkasına dev ekran televizyon yerleştireceklerini reklam panosuile birlikte dev monitörün buraya monte edileceğini söyledi.Kılıçher iki takım için yapılan soyunma odalarının ise onarım ve yenileme işinin tamamen bittiğini açıkladı.
Sivasspor Kulübü 49 Yıllığına 4 Eylül Stadyumunu istedi.
Öte yandan Sivasspor Yönetim Kurulunun 4 Eylül Stadyumunu 49 yıllığınakiralamak için Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne müracaat ettiğibelirtildi.Eğer bu proje gerçekleşir Gençlik Spor Genel Müdürlüğündenonay çıkar 4 Eylül Stadyumu Sivasspor Kulübüne verilirse Protokoltribünü harici bütün sorumluluğun Sivasspor kulübüne ait olacağıbelirtildi.
[/size]

Yeniülke
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2005, 22:55   #2
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet çok haklılar sezon sonunada yetişmez bu stad üstü kapanacak aydınlatma konulacak offf bir sürü iş zaten sivas ta inşaat yapma süresinin bitimine çok az bir vakit kaldı valim daha bu yapılacak şu yapılacak diye konuşuyo zorrrrr dostum zorrrrr
Alt 20.08.2005, 02:14   #3
EceL
Yeni Yiğido

EceL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EceL ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Pfeil Destek

Hep Destek Tam DesteK!

Konu EceL tarafından (20.08.2005 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir..
EceL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
sizce...
Alt 20.08.2005, 17:47   #4
mty58:)
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mty58:) ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln sizce...

4 Eylül' e dev televizyon nereye yapılcak ve trabzon macına yetişecekmi merak ediyorumbide siz düşünün
mty58:) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2005, 18:41   #5
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İNŞAALLAH TRABZON MAÇIYLA BİRLİKTE STADIMIZIN AÇILIŞINI YAPARIZ...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2005, 15:35   #6
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yıllardır sivassporun maclarına gidiyorum ama diyebilirimki uzun zamandır ilk kez böyle çoskulu bir taraftar gördüm ama biraz daha iyi olabiliriz... inşallah dahada iyi olacaz.
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
haydi yiğidolar Olimpiyata...
Alt 21.08.2005, 15:37   #7
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt
Beitrag haydi yiğidolar Olimpiyata...

haydi yiğidolar...Manisa maçında olimpiyatı dolduralım...cümle alem taraftar görsün....

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2005, 15:43   #8
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1296 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Sivasspor taraftarı Dün Samsunda mükemmeldi...Ama yinede çekirdek yiyen taraftarlarımız vardı...Ben daha iyi olacağımıza inanıyorum..Olimpiyata bütün taraftarımızı bekliyorum...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak HERYERDEYİZ...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil