Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 30.12.2006, 14:18   #1
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Röportaj galiba FourFourTwo dergisinde yer almış. Önemli bir bölümü de şöyle:

FENERBAHÇE BENİ ÜZDÜ”
Sivas’a gitmem söz konusu olduğunda Fenerbahçe camiasından bana hiçbir şey söylenmemişti. ‘Seni kiralık ya da bonservisinle göndermek istiyoruz ya da sen kendine bir takım buldun mu, gitmek ister misin?’ diye hiçbir soru gelmemişti. Zaman zaman da ben gidip soruyordum, bir problem varsa ben gideyim, oynamak benim açımdan en mantıklı olanı diyordum. Onlar da seni hiçbir zaman göndermeyiz demişlerdi. Transfer sezonunun kapanmasına iki gün kala bir gecede şekillendi benim transferim. Beni üzen olay bu oldu. Ama her şey böyle nasipmiş.
Şahsen nasibe ve kısmete çok inanan bir insanım. Benim için hayırlısı buymuş diyerek kendimi hiç üzmedim. Benim amacım zaten futbol oynamaktı. Parayı düşünmüş olsaydım, Fenerbahçe’de kalır, oynamasam bile Sivasspor’da kazandığımdan daha fazla parayı alırdım. Futbol oynamak için, yaşım da genç olduğu için, hedefim de futbol oynamak olduğu için ben parayı tercih etmedim. Zor olanı başarmak benim açımdan daha iyi olacak inşallah.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2006, 14:29   #2
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

serveti biz omuzlarımızd taşırız be yeterki o istesin
Alt 30.12.2006, 14:49   #3
1967_CLUB_BOZ
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_BOZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick1967_CLUB_BOZ ist ein wunderbarer Anblick
Lächeln --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

bozollu KARDEŞ SEN NE DİORSUN BİZ OMUZLARIMIZDAN İNDİRİP KOLTUĞA OTURTURUZ BE OMUZLAR ONA FEDA OLSUNNN
Alıntı:
1967bozollu1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
serveti biz omuzlarımızd taşırız be yeterki o istesin
1967_CLUB_BOZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2006, 14:44   #4
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Servet'in Sivasspor'a gelmesi tabiki bizim açımızdan buyuk bir olay olmustu. Fenerbahce'de yaptıgı hatalardan dolayı sureklı elestırı alan Servet'in bir Anadolu kulubunde oynaması tabiki daha mantıklıydı ve o da Sivassporumuzu tercih etti. bu durumdan o da simdi kesinlikle eminim pisman degil. Servet'i verdiği bu kararından dolayı kutluyor Sivassporumuzla daha nice basarılara imza atacagına kalbimden inanıyorum.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2006, 15:14   #5
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Sivassspor forması altında göstermiş oluğu performans ile Milli takım kadrosuna dâhil edilen Servet Cetin Trabzon- Galatasaray ve Beşiktaş takımının da transfer gündemine oturdu.

Üç büyük kulüp ikinci yarıda kadrosuna dahil etmek istediği genç futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Genç futbolcu para ile ilgilenmiyorum. Sivasspor’a gelirken de ilgilenmemiştim.

Sivasspor’a gelirken de para filan konuşmadım iyikide konuşmamışım, güzel bir şehir bu güzel şehrin güzel insanları ile karşılaştım. O gün yaptığımdan bu gün çok mutluyum iyiki de yapmışım iyiki de Sivas’a gelmişim umutların bittiği yerde Sivasspor bana yeni bir umut olmuştur. Futbol hayatımın dönüm noktası olmuştur. Ben bu gün burada mutluyum transfer olmazsa dahi gelecek yılda burada olmayı planlıyorum.

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.
servet için fazla söze gerek yok işte profosyönellik işte adam gibi adam inşallah herşey servet ve sivasspor için hayırlı olur...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2006, 15:20   #6
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kocum servet iyki almisiz seni
sanada sivasspor formasi yakisir gardassssssss....
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SERVET, SHEVA GERÇEĞİNİ AÇIKLADI...
Alt 30.12.2006, 17:34   #7
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart SERVET, SHEVA GERÇEĞİNİ AÇIKLADI...

Sivasspor'da adeta yeniden doğan Servet Çetin, Shevchenko ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda yaptı.

Sivasspor’da geçirdiği üç aylık süreçte bir nevi reenkarnasyon yaşayan, ara transferin gözde isimlerinden Servet FourFourTwo’ya konuştu.

"BİZLERE GÜVENİLMEDİ"

Aslında bence tüm oyuncular çok kaliteli ve yetenekli ama yeteri kadar güvenilmedi. Fenerbahçe takımından beklentiler çok üst düzeyde olduğu için genç gözüyle bakıyorlardı bize. Halbuki Avrupa’da böyle birşey yok. Adam 17 yaşına yeni giriyor, kaliteli ve yetenekliyse hemen takıma koyuyorlar. Bizde öyle değil. ‘Gençtir, Avrupa Kupası maçlarını kaldıramaz’ deniliyor hemen. Bu arkadaşlarım esas alınarak yanlarına takviye yapılırsa bence çok daha iyi bir takım olur Fenerbahçe.

"FUTBOLCU OYNADIKÇA GELİŞİR"

Benim görüşüm futbolcunun oynaması yönünde. ‘İyi antrenmanlar yaptırıyorum’ denilerek hiçbir genç futbolcunun yetiştiğine şahit olmadım daha. Futbolcu oynarsa gelişir, kalitesini ortaya koyar. Dünyanın en yetenekli topçusunu bile bir ay beklet, oynatma, sonra futbola dönmesi çok uzun süre alır. Futbolcu sürekli forma şansı bulursa gelişir.

"SHEVCHENKO’YU BEN TUTMADIM!"

Ukrayna maçında dörtlü defans oynuyorduk ve adam adama oynamamıştık. O maçta ilk yarım saatte 2-0 geriye düşünce Ersun hoca taktik değişikliğine giderek beni kenara aldı. Hoca da bana açıklamasını yapmıştı; o gün kötü oynadığım veya verilen görevi yerine getiremediğim için değil, oyun yapısında farklılığa gitmek için beni kenara aldığını söylemişti. Özellikle Milan maçına değinecek olursak, biz o gün üçlü savunma anlayışıyla çıkmıştık sahaya. Her zaman dörtlü oynuyorduk ama hoca o gün bir değişikliğe gitti. Ümit ağabey libero, Önder ve ben çift stoper olarak görev yaptık. Shevchenko’yla adam adama oynayan ben değildim, ben Gilardino’ya yakın oynuyordum. Bunu herkes yanlış biliyor ama problem değil. Bunu kafama takmam, sahaya çıkar mücadelemi veririm. Böyle şeyleri kaldıracak güçteyim.

"FENERBAHÇE BENİ ÜZDÜ"

Sivas’a gitmem söz konusu olduğunda Fenerbahçe camiasından bana hiçbir şey söylenmemişti. ‘Seni kiralık ya da bonservisinle göndermek istiyoruz ya da sen kendine bir takım buldun mu, gitmek ister misin?’ diye hiçbir soru gelmemişti. Zaman zaman da ben gidip soruyordum, bir problem varsa ben gideyim, oynamak benim açımdan en mantıklı olanı diyordum. Onlar da seni hiçbir zaman göndermeyiz demişlerdi. Transfer sezonunun kapanmasına iki gün kala bir gecede şekillendi benim transferim. Beni üzen olay bu oldu. Ama her şey böyle nasipmiş.
Şahsen nasibe ve kısmete çok inanan bir insanım. Benim için hayırlısı buymuş diyerek kendimi hiç üzmedim. Benim amacım zaten futbol oynamaktı. Parayı düşünmüş olsaydım, Fenerbahçe’de kalır, oynamasam bile Sivasspor’da kazandığımdan daha fazla parayı alırdım. Futbol oynamak için, yaşım da genç olduğu için, hedefim de futbol oynamak olduğu için ben parayı tercih etmedim. Zor olanı başarmak benim açımdan daha iyi olacak inşallah.

"OYNAMAYANLAR GİTSİN"

Serkan Balcı olsun başka bir isim olsun, o oyuncuların takımlarında oynayacak kapasiteleri olduğuna inanıyorum. Kaliteli topçu olmasalar o kadronun içinde barınamazlar zaten. Ama burada hocanın görüşü de çok önemli. Hoca eğer gerçekten sizi oynatmak istemiyorsa, gerçekten sizi düşünmüyorsa, hocayla konuşularak kiralık ya da bonservisinle ayrılarak başka bir kulüpte oynamak daha iyi bir tercih olur. Çünkü oturduğun zaman gün geçtikçe gerilersin. Hem fiziki, hem teknik, hem de kendine güven manasında geriler bir futbolcu. Tabii bu arkadaşlarıma da diyorum, harbiden hocaları forma şansı vermeyecekse başka takıma gidip oynamaları onlar açısından daha olumlu bir tercih olur.

TÜRKÜ BABA

Türkiye’deki tüm kasetçileri dolaşın, hiçbir zaman bendeki türkü cd sayısına ulaşamazsınız. Öyle desem daha iyi anlaşılır herhalde... Sayacağım birçok ismi kimse bilmez ama Mustafa Özarslan, Erdal Erzincan, Uğur Işılak, Musa Eroğlu, Gülsen Bütün, Emre Saltuk, İlkay Akaya dinliyorum…
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2006, 17:58   #8
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Servetin bu açıklmalrını gönülden yaptığına inanıyorum zaten bu açıklamaları gönülden yaptığını milli takıma çağrılması ispatlıyor.Servetin yerinde olsam bir sene daha Sivasta kalır öyle ayrılırım ve gideceğim yerde yurtdışı olur.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2006, 23:53   #9
catli_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

yav siz inanıyormusunuz bu sözlere.. adam geldi vitrin yaptı sivas ta.. sezon sonu kalmaz buralarda kesin gider....
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 31.12.2006, 00:37   #10
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

büyük kaptan servet çetin.
BİZDE KALSA NOLUR YAA.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla