hayırlı uğurlu olsun ama ben 3 sandelye 5 koltuğu bilmem sivasa şu anda ençok yardımı abdullatıf şener yapmıştır inş. hamza daha fazla yapar ama bir tane bakanımız olması lazım
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
HAMZA YERLİKAYA SPORUN TA İÇİNDEN GELEN BİR İNSAN TIPKI BÜLENR UYGUN GİBİ NELER YAPCAĞINI NELER YAPILACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPARAK SİVASIMIZI SPORUN HER DALINDA BAŞARIYA GFÖTÜRECEĞİNE EMİNİM ŞİMDİDEN HAMZA YERLİ KAYAYA BAŞARILAR
Ben şahsen başta Muhsin Yazıcıoğlu ve Hamza Yerlikaya'nın ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Fakat Hamza'nın da dikkat çektiği bir konu var. Sivasspor'un kendi kendine yetebilecek bir kulüp olması için gelir kalemlerinin artması lazım. Örnek olarak ; Otopark , Benzinlik gibi ticari işletmeler akla gelebilir. Ama benim üzerinde durduğum bir nokta SICAK ÇERMİK işletmeleridir.
Bildiğiniz gibi mahkemeler sonucu Sıcak Çermik İşletme Hakkı Kalın Belediyesine verilmiştir. Fakat Kalın Belediyesinin o bölgeye neler katabileceği soru işaretidir. Bu bölgenin üst kullanım hakkını Sivasspor devralabilirse çok iyi olur. Bu zor bir olaydır belki ama. Yeni seçilen milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları v.s. bu konuya el atarlarsa gerçekleşmeyecek bir durum değildir. Bu bölgede Sivasspor için tesisler de yapılabilir. Mesela bu bölge yaz aylarında Ankara Kızılcahamam'dan daha serin olmaktadır. Üstelik havuz imkanları da vardır. Sırf Sıcak Çermiğe girişten bile Sivasspor'a destek olarak giriş parası alınsa Sivasspor'a gelir kapısı doğacaktır. Bunun gibi benzer projeler üzerinde durulmalı ve geliştirilerek uygulanmalıdır bence.