kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
SEVGİLİ KARAKULE,
BUARADA YAZDIKLARIMIZ BİRAZ SAKA YOLLU SİTEM...TABİKİ KİMSENİN NASIL MAÇ SEYREDECEĞİNE KARIŞAMAYIZ.. AMA ASLA VE ASLA KİMSEYE HAKARET ETMEK VEYA KÜÇÜK DÜŞÜRMEK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK VEDE OLAMAZ...
TEKRAR EDİYORUM...KONUYA BİRAZ ESPRİLİ YAKLAŞARAK ÇEKİRDEKÇİLERİ GAZA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ O KADAR....
BUARADA YAZDIKLARIMIZ BİRAZ SAKA YOLLU SİTEM...TABİKİ KİMSENİN NASIL MAÇ SEYREDECEĞİNE KARIŞAMAYIZ.. AMA ASLA VE ASLA KİMSEYE HAKARET ETMEK VEYA KÜÇÜK DÜŞÜRMEK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK VEDE OLAMAZ...
TEKRAR EDİYORUM...KONUYA BİRAZ ESPRİLİ YAKLAŞARAK ÇEKİRDEKÇİLERİ GAZA GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ O KADAR....
adamlar muhabbete bile tav olmuyor ne yapacagız abi???? hayırlısı bir iki yıla ogrenirler artık ne yapalım.... herkes dogustan bilmiyorki ben bile sonradan ogrendim
kişilerin maçı nasıl seyredecegi sadece kendilerini ilgilendirir. çekirdek yiyor diye insanlara mal denilmesi biraz abes. herkes fanatik olmak zorunda degil. Önemli olan sporun bir zevk olarak algılanması ve kişiler arasında farklılık yaratmaması.
spor
sevgi
barış
ve kardeşliktir
MUHABBETİN İÇİNE ETTİN SENDEN BİR RİCAM OLACAK BÖLE TOPİCLERE SEN YAZI YAZMA ŞURDA KENDİ ARAMIZDA ÇEKİRDEĞİN ZARARLARINI ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ ...BURDA KİMSEYE FANATİK OLUN DEMİYOZ TAKIMINI DESTEKLEMEK TEZAHURAT YAPMAK FANATİKLİKSE HEPİMİZİ FANATİĞİZ...
Fanatiklik yaptığımız yok latife yapıyoruz...Ama Sivassporu sevenlerinde en kısa sürede seyirci psikolojisinden kurtulması gerekir..Artık taraftar olmamız şart..