--->: Yanıtını sahada veririz!
Ben bu siteye burada yazan tarihden öbce kayıt oldum. Belki ilk üyelerden sayılırım. Burada defalarca tekrarlıyorum. Şu Yorum yapan insanların özellikle kısıtlamalara (Forumda sadece yabancı takımlara yazı yazılması gibi) yada bazı günlerde üyeliklerin iptaline (Cumartesi-Pazar-Pazartesi) gidilmesi gibi bir öneri getirmiştim. Bu olağan dışı yada imkansız bir istek değildi. Benim de Web sitem vardı buradan biliyorum Özellikle PHP yapıldıysa site çok kolay değişiklikler yapılabiliyor. Haa diyeceksinizki NE ALAKASI VAR KARDEŞİM... Var arkadaşlar. Bakın bir kaç gün sonra maçımız var Kocaeli ile Bu kayseride sorun olmadı ama bundan sonra bizlerin sinirini germek için olacak büyük bir problemdir. Buraya Gardaş dostluğu paylaşımına geliyoruz yorum yazıp birbirimize çok faydalı olduğuna inandığım bilgiler aktarıyor haberlerden malumat ediniyoruz. Çıkmış elin sübyanı bebesi bir iki çift yazı yazıyor ve tüm iştahımızı ve sitemizin güzelliğinin afedersiniz içine edip bırakıyor. Oldumu şimdi bu. Kanımca olmadı. Değerli master kardeşlerim ben olmasamda sitemiz yaşayacaktır ama bu böyle giderse ben artık yokum sayın üyelerimiz. İşte bakın 3-5 çapulsuz taraftar (Bizler değil) sataşıp laf edip kaçıp gidiyorlar. Sonra.. nıck olmadı arkadaşlar haksızsam yazın buraya bende sizin görüşleriniz dinleyeyim...
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|