Cevap: Bir teknik direktör hakkındaki haber kilitl
Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
Anlamıyorum, neden konu kilitleniyor?
Geçen konuyu ben açmıştım ve bir sürü katılım olmuş tartışılmıştı, ne var bunda, bir başka takımın teknik direktörü hakkında çıkan haberi paylaşıyoruz ve bildiklerimizi paylaşıyoruz, Sivassporun bu halde olmasının nedenlerinden bir tanesinin de bu olduğu da bal gibi biliyoruz, yönetiminde ta o teknik direktör zamanından beri olan transfer politikasının sonucu da ortada.
Hatta ligin bir başka takımının da (Bucaspor) benzer sorunlar yaşadığı ve yaşayacağı da bir başka gerçek.
Türkiye'de ki futbolun futbol sektörünün ne gibi bir yozlaşma içerisinde olduğunu dile getirmek ve bunu ucundan da olsa tartışmak ne zamandan beri hata oldu.
Ve site yönetimine neden kapatıldı diye soruyorum lütfedip bir cevap bile verilmiyor.
Bunu kabul etmek mümkün değil..
Site yönetiminde açıklama bekliyoruz...
Sitede Kaos çıkmasın diye konunuz kilitlenmiştir. Bir eski teknikdrektörün Sitemizde haddinden fazla yer bulduğu konusundaki üyelerimizin yoğun isteğini site yönetimide uygun bulmuş ve gerekli işlem yapılmıştır.
Not: Bu konuda daha fazla açıklama forumda yapılmıyacaktır. Lütfen fazladan bilgi almak isterseniz özel mesaj yolu ile yöneticilerimize ulaşın.
bu sitede olmasa sivasspor hakkında hiçbir haberi alamayacağız iyiki bu site kurulmuş fakat bazı konular tam bir muamma mesela ben iki yıldan fazla zamandır bu siteye üyeyim çok yorumum var birçok yorumuma teşekkür edilmiş fakat ben konu açamıyorum bakıyorum daha yeni üye olan birisi hemen konu açabiliyor hemde sivasspor taraftarı bile değil bu konuda biraz bilgi istiyorum tekrardan böyle bir site kurulduğu için çok teşekkür ederim
bu sitede olmasa sivasspor hakkında hiçbir haberi alamayacağız iyiki bu site kurulmuş fakat bazı konular tam bir muamma mesela ben iki yıldan fazla zamandır bu siteye üyeyim çok yorumum var birçok yorumuma teşekkür edilmiş fakat ben konu açamıyorum bakıyorum daha yeni üye olan birisi hemen konu açabiliyor hemde sivasspor taraftarı bile değil bu konuda biraz bilgi istiyorum tekrardan böyle bir site kurulduğu için çok teşekkür ederim
Ayni Problemi bende yasiyorum. Gercekten Site cok Güzel ama ben Konu acamiyorum.
daha cok macla ilgili birsyler yaziyorlar onuda
mesela simdi sivasspor - konyaspor konusuna yazabilirler yani lüzümsüz konulari acmiyalim
ve gecen bana mini sohbete macin linkini yoliyorum diye birsey yazdi
bi moderator mü ne
gecen ama kendisi mini sohbetde link yolladi facebookunkini
beni ilgilendirmez macinkimi neyinse link linkdir !!!
sivasspor.com un bi konu linki olsa tamam derdimde facebookda bi baska sitenin linki
ve bazen konularda belki olumsuz selyer yazsak biel gelip mileltin yazdikalrini kafalarina göre silmesinler
yada silelerse
msj yazsinlar böyle söyle yazdiniz olmaz falan diye
kafalarina göre herkez istedigni konuda silyior silebilecek olanlar
yani modilermi artik kimse bilmiyorum
ve birazda görüs özgürlügü olsun bu sitede
biri baskani sevmyiroum yazarsa yazar gelip
bi modi silemez onun yazdigni herkezinde biraz
bi GÖRÜS ÖZGÜRLÜGÜ olsun
kimi yönetimi sevmez kimi abskani kimi teknik direktörü
Bir de bazı arkadaşlar konu açma yetkileri olmasına rağmen,forumda Haberler bölümü altında konu açmaya çalışıyorlar.Haberler bölümü altında sadece site habercisi konu açabiliyor. Diğer forum başlıkları altında konu açmaya çalışın lütfen. Buna rağmen konu açamıyorsanız herhangi bir görevli arkadaşa özel mesaj yoluyla bilgi verin lütfen. En kısa zamanda gereği yapılacaktır.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...