Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Büyüyoruz!
Alt 20.09.2008, 11:03   #21
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Büyüyoruz!

işte böyle yaaa tek çatı altında birleşin nee öle ayrı ayrı olmuodu sonuçta aynı takım taraftarıyız tek isim tek taraftar YİĞİDO GENÇLİK
58_babacan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58_babacan_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2008, 11:10   #22
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1173 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

daha da büyüyeceğiz Allah'ın izniyle...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidomustafa58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2008, 11:12   #23
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte böyle yaaa tek çatı altında birleşin nee öle ayrı ayrı olmuodu sonuçta aynı takım taraftarıyız tek isim tek taraftar YİĞİDO GENÇLİK

Sivas'taki ortamı bilmeden konuşuyorsunuz lütfen böyle yapmayın yigido gençlik kendine bi sorsun eski tayfadan olanlara yeniçerilerden olanlar onların adını kullanırmı yapmayın birleşme olması için bi tarafın başını öne egmesi gerek sivasta bunu kimse yapmaz...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2008, 11:21   #24
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tribünün 30 kişi ile büyüyecegine inanmıyorum eger Merkez Tayfa veya YeniÇerilerden biri kurulmazsa bu tribün böyle devam eder.He organizasyonlar yapıyorsunuz güzel hoş herzaman kutluyorum allah razı olsun ama siz büyümeye degil sivastaki çıtayı yükseltmeye çalışın o zaman sizi duymayan kalmaz merak etmeyin.Başarılarınızın devamını dilerim Özellikle mesut reisinize ve bekir abinize slm söyleyin onlar beni tanımaz ama ben onları çok iyi tanıyorum.!
Bak Kocum Bılı Bılmeden Yazma MerKezTayfadan Cogu Kısı Gelıyorlar Bagırıyolar Nasıl Buyuyemeyız DıkkatLı Mesajlar Yazmanı Istıyorum
Alt 20.09.2008, 11:35   #25
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 976 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

Sivas'taki ortamı bilmeden konuşuyorsunuz lütfen böyle yapmayın yigido gençlik kendine bi sorsun eski tayfadan olanlara yeniçerilerden olanlar onların adını kullanırmı yapmayın birleşme olması için bi tarafın başını öne egmesi gerek sivasta bunu kimse yapmaz...!
merkez tayfadan sagolsunlar gelıp destek veren cok
Alt 20.09.2008, 12:45   #26
GeNÇLiK_58
Acemi Yiğido

GeNÇLiK_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 GeNÇLiK_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tribünün 30 kişi ile büyüyecegine inanmıyorum eger Merkez Tayfa veya YeniÇerilerden biri kurulmazsa bu tribün böyle devam eder.He organizasyonlar yapıyorsunuz güzel hoş herzaman kutluyorum allah razı olsun ama siz büyümeye degil sivastaki çıtayı yükseltmeye çalışın o zaman sizi duymayan kalmaz merak etmeyin.Başarılarınızın devamını dilerim Özellikle mesut reisinize ve bekir abinize slm söyleyin onlar beni tanımaz ama ben onları çok iyi tanıyorum.!
herkes kendi kafasına göre konuşuyor.....
Alt 20.09.2008, 12:45   #27
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Başarmanın bir tek yolu vardır sadece istemekle olmaz 'Heyecan aşk sevda hırs azim fedakarlık arzu sevgi lazım eğerki bunlar mevcut ise Dünya'da yapılmayacak hiç bir iş yoktur onun için ''Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman bir ömür maalesef kaybetmeye mahkumdur''Veya şöyle diyeyim ''Deniz ne kadar hırçın öfkeli kabarık fıtınalı dahi olsa kaptan ve mürettebap o gemiyi bir türlü limana yanaştırmasını pekala çok iyi bilmektedir''Onun için Yolunuz açık olsun önünüze bu yolda engeller çıkabilir ve çıkacaktır onun için hiç aldırışa gerek yok tam aksi dahada kenetlenmek gerekli sırf Sivas Sivasspor sevdası için her zaman önünüze bakın başınız daima dik olsun yapdığınız gerçekleştireceğiniz Projelerde kati suretle eksi ruhlu insanları aranıza katmayın bu yola baş koymuş insanlarla yola çıkın her geçen gün gün ay yıl dahada tecrübe sahibi olacaksınız dahada büyüyeceksiniz dahada bütünlük dayanışma bütünleşme namına üstün rol alır haline geleceksiniz...Sonuçda tek bir amacımız var oda belli ''SİVASSPOR''Bu cennet ilimizi daha iyi şekilde zaten başka türlü anlatamayız bedava reklam diyebiliriz SİVAS SİVASSPOR umuzu tanıtmaya dahir ..Onun için hiç bir zaman unutmayın ''Bir işçi işyerine başlar 30 yılını dahi verse işyerine ve sahibine bu zaman zarfı içerisinde bir çok fedakarlıklar sergilese kendinden ;Patron 30 sene zaman zarfında 200 iş buyursa işçisine 199 tanesini severek içten samimi sevinçle heyecanla aşkla yapsa dahi bu bu buyurduğu 200 tane işden 1 ini yapmaz yada yapamaz beliki o yapamadığı 1 iş de ya yorgun ya halsiz yada kimbilebilir belkide unutmuş olabilir ama Patron maalesef o 200 işden yapılmıiş olan bir çok fedakarlıklar içerisinde 199 tanesini söylemez maalesef her zaman o yapılmayan unutulan belkide yorgun olup sonradan yaparım dediğimiz işi göz önüne sürer gözüne batar ..Onun için ''Uçurumun sonuna dahi gelseniz sırf Dünya ya gıcıklık olsun diye gülün''Başarılar...!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2008, 12:49   #28
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Başarmanın bir tek yolu vardır sadece istemekle olmaz 'Heyecan aşk sevda hırs azim fedakarlık arzu sevgi lazım eğerki bunlar mevcut ise Dünya'da yapılmayacak hiç bir iş yoktur onun için ''Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman bir ömür maalesef kaybetmeye mahkumdur''Veya şöyle diyeyim ''Deniz ne kadar hırçın öfkeli kabarık fıtınalı dahi olsa kaptan ve mürettebap o gemiyi bir türlü limana yanaştırmasını pekala çok iyi bilmektedir''Onun için Yolunuz açık olsun önünüze bu yolda engeller çıkabilir ve çıkacaktır onun için hiç aldırışa gerek yok tam aksi dahada kenetlenmek gerekli sırf Sivas Sivasspor sevdası için her zaman önünüze bakın başınız daima dik olsun yapdığınız gerçekleştireceğiniz Projelerde kati suretle eksi ruhlu insanları aranıza katmayın bu yola baş koymuş insanlarla yola çıkın her geçen gün gün ay yıl dahada tecrübe sahibi olacaksınız dahada büyüyeceksiniz dahada bütünlük dayanışma bütünleşme namına üstün rol alır haline geleceksiniz...Sonuçda tek bir amacımız var oda belli ''SİVASSPOR''Bu cennet ilimizi daha iyi şekilde zaten başka türlü anlatamayız bedava reklam diyebiliriz SİVAS SİVASSPOR umuzu tanıtmaya dahir ..Onun için hiç bir zaman unutmayın ''Bir işçi işyerine başlar 30 yılını dahi verse işyerine ve sahibine bu zaman zarfı içerisinde bir çok fedakarlıklar sergilese kendinden ;Patron 30 sene zaman zarfında 200 iş buyursa işçisine 199 tanesini severek içten samimi sevinçle heyecanla aşkla yapsa dahi bu bu buyurduğu 200 tane işden 1 ini yapmaz yada yapamaz beliki o yapamadığı 1 iş de ya yorgun ya halsiz yada kimbilebilir belkide unutmuş olabilir ama Patron maalesef o 200 işden yapılmıiş olan bir çok fedakarlıklar içerisinde 199 tanesini söylemez maalesef her zaman o yapılmayan unutulan belkide yorgun olup sonradan yaparım dediğimiz işi göz önüne sürer gözüne batar ..Onun için ''Uçurumun sonuna dahi gelseniz sırf Dünya ya gıcıklık olsun diye gülün''Başarılar...!
Evet Dediğin Gibi: Hırslıyız,Güçlüyüz,Azimliyiz,A şk,Ölümde Olsa

Bir Gün İnanıyorum Sivasspor:Tribün Kültürüne Kavuşacaktır..
Alt 20.09.2008, 12:49   #29
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

canım bır daha merkez tayfa ve yenıcerıler adını bır daha forumlarda agzına alma hemi?
seni de tanıdık
Alt 20.09.2008, 13:14   #30
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

boyle buyume mı olur yaw arkadaslar bunlar bolunmedır tek grup bır elın nesı var ıkı elın sesı var yiğido gençlık ısmı ılgı çekıcı bı grup ismı bu grup altında toplansınlar yada ortak bı kararla bı grup adı olsun ve ayrı gayrı olmasın saygılarımla
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mesut_koçak_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
büyüyoruz