Cevap: Bizim Memleket Anlayısımız Baskadir...
Ahh hemşerim ah,
Bu yazı ile öyle bir derinlere gönderdin ki beni,şimdi açsammı kutuyu açmasammı diye düşünüyorum.
Türksell birinci liğine çıkmamızla beraber,adeta bacasız sanayi olan bu futbol sektörüne ki bence benim görüşüm bu ki,İşadamlarımızdan hemşerilerimize olanca desdeğimizi vermemiz gerekti.
Maalesef,geldiğimiz noktada hala hemşerilerimiz,lafta veya geçtikleri şu klavye başında maaşallah mangalda kül bırakmıyorlar.İş birazcıcıkellerimizi cebe götürüp desdek olmaya geldimmi,o mangalda kül bırakmayanlar ne yazıkki gözükmüyor.
İspatımı;
Geçen sene başlattığımız bağış kampanyası,tam bir yılını doldurduğu şu günlerde,2008 yılı ilk günü resmi olarak para yardımı başlamıştı,üç bankada bulunan kulüp hesabına,muhtelif ortamlarda veya yazılarında yazan arkadaşlardan bir tanesi bile bağış yapmadı.Bankalarda bulunan ahbaplarımca yasal olmayan yollardan girip hesaplara bakdığımızda benim bağışımdan başka,trabzon kökenli ...... CORA soyadlı bir işadamı bağış yapmıştı.
Yine SMS kampayası birinci yılını doldururken,20 000 lerde olması gerek yanlış hatırlamıyorsam,yukarıdada belirttiğiniz gibi,yedi milyonluk bir şehir için utanç kaynağı.
Kombine bilet satışı,sadece Sivas kökenli,Türkiye çapında ilk 100 içinde bulunan işadamlarımız buna teveccü etseler,bunları geçtik,çok komik rakamlara çekildiği halde bile sezon yarısı oldu hala satılmadı.
Acaba,iş futbol olduğu için bir küçümseme mi var,yoksa batıl inançlılarda bir topun peşinden gidilmez duygusumu var,veyada ehli kamilde hemşerilerimiz rahatlarını bırakıp 5 dakika ilgilenmiyorlarmı?
Kimbilir,inşallah bu günleri zor şartlarda idame ettirirken,Mecnun başkanın şahsi gayretleri sonunda tam marka oluruzda,bugünlerde rahatını bozmayan Para babaları,o günler geldiğinde İsimleri olsun diye açık artırma yaparlar.