Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı
selam yiğidolar ben bursadan sivaslı yiğido..daha önce defalarca yazmıstım kamananı bursaspor a verecekler diye...ya bu yönetim nasıl bi kafaya sahip nıye satıyosun kamananı yerini nasıl doldurcaksuın çürük mallarla mı..eğer kamanan satılırsa Rabbim e dua ederim sivassporum yonetim yuzunden küme düşer insallah bidaha da çıkamaz neye hizmety ediyor yönetim..sata sata adam bırakmadılar..yönetimi kınıyorum ve tüm yıgıdolara saygılar sunuyorum
|
Öncelikle arkadaşım bazı şeyleri yanlış biliyorsun.Sen bursada olmandan dolayı orada yerel spor gazeteleri kamananı bursaspor'a transfer etmiş olabilirler.Ama böyle birşey yok.Asparagas bir haber ve hiçbir inandırıcılığı yok.Hiç araştırmadan yorum yapıyoruz.Ne kadar kolay iş yapıyoruz bilmem ki.Bu transfer yüzünden de yönetimi eleştirmene gerçekten bir anlam veremedim.Velev ki yönetim kamananı satmış olsun.Sen sivasspor tarihinde bu kadar başarılı bir yönetim gördün mü?Bu kadar başarılı bir başkan gördün mü?Tabi bundan önceki yönetimlerin ve başkanların da sivassporumuzda çok emeği vardır orası ayrı ama sivasspor dün nerdeydi bugün nerde.O söylediklerinin hepsini bülent hoca yaptı.Yönetim değil.Biraz yorum yaparken kusura bakmayın da elma ile armutu karıştırmayın..Ayıp!!!